10 Kas 2012

Adele ''Kilolarım Cinsel Hayatımı Etkilerse, Zayıflarım''

Kilolarıyla hep gündemde olan başarılı şarkıcı Adele kendinden hep memnun olmasıyla herkese örnek oluyor. Basın sürekli onun vücudunu eleştirse de Adele'in amacı insanların hayatında müziğiyle yer edinebilmek. Herneyse, Adele yaptığı bir röportajda eğer kilolarını birlikte olduğu kişi sorun ederse yani cinsel hayatı kötüyse giderse zayıflayacağını söyledi. İşte Adele'in söyledikleri;
Youtube da geçenlerde bir yorum okudum ve üzüldüm. Kilolarım sadece cinsel hayatımı etkilerse zayıflarım, ama şu anda böyle bir sorun yok.



5 yorum:

  1. Saçma olmadı mı ? Demek istediğim, sadece cinsel hayatı için zayıflayacaksa hiç zayıflamasına gerek yok. O bize müziği ve özgüveniyle örnek olmalı, cinsel hayatıyla değil.

    YanıtlaSil
  2. ''Ben hayranlarıma göz değil kulak sanatı yapıyorum.'' -Adele.

    YanıtlaSil
  3. Cinsel hayatından kastı, kocası onu beğenmezse zayıflayacağı. Sevdiği adamın onu beğenmesi için tabii ki zayıflar.Size cinsel hayatıyla mı örnek oluyor? Sanki diğer sanatçılar gibi kliplerinde sevişiyor da bunu söylüyorsunuz...

    YanıtlaSil
  4. Youtube'a salakça yorum yazınca,tabi üzülür kadın. O eşinden bahsediyor,ama Simon onu çok seviyor...Yani sorun yok.

    YanıtlaSil
  5. Adele'e şişman diyenlerin beyni olduğunu düşünmüyorum. Şişmanlık sağlıksızlıktır. ama artık o gayet sağlıklı bir anne <3 Forever Daydreamer (çekemeyenlere inat !)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)