10 Eki 2012

Zayn Malik, Justin Bieber Hakkında Konuştu

One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik, Justin Bieber'la kısa zamanda çok iyi arkadaş oldu. Grubun diğer üyeleri de öyle. Zayn geçen günlerde yaptığı bir röportajda Justin Bieber'ın kendisi ve Justin'le takıldığı Los Angeles günlerinden bahsetti. İşte Zayn'in anlattıkları;
Justin'i en iyi arkadaş seviyesinde olacak kadar onu tanıdığımı söyleyemem ama çok önerileri var. Ben ve Niall kendi aramızda konuşuyorduk Justin'le takılmak onun için iyi olur çünkü Justin'in çevresinde ki insanlar genelde ondan büyük. 
Daha sonra Zayn, Justin'le Los Angeles'ta takıldığı günlerden bahsetti;
Birlikte biraz vakit geçirdik, rahatladık ve acıktık. Erişte pişirmeye karar verdik. Justin'in arka bahçesinde kaykaycıların atladığı hafif rampalardan vardı. Bende oradan düşüp bileğimi incitmenin çok akıllıca olduğunu düşündüm. Çünkü Justin çok iyi kayıyordu bu sinir bozucuydu. 
Ayrıca Justin Bieber'ın mükemmel evinden de bahsetti;
O eve sadece 'vay be' diyorum. Bahçesi inanılmaz. Küçük bir tepecik var ve kayalıkların ucundayken dağları görebiliyorsunuz. Ve televizyonu 1 metreden büyük.
Daha sonra Justin, İngiltere'te gitti ve bu sefer O, Zayn'lerle takıldı;
Sonra Justin benim evime geldi. Kız arkadaşım Perrie de oradaydı. O akşam benimle ve Perrie'yle biraz vakit geçirdi.

16 yorum:

  1. perrie sıçtın yine işin içine.

    YanıtlaSil
  2. perrie olmasa şaşardım kız arkadaşıymış bilmiyoz sanki zayn ya Zerrienin sahte olduğunu

    YanıtlaSil
  3. Bugün Zayn ve Perrie'nin ayrıldığı hakkında söylentiler çıktı herkes bunu konuşuyordu bunun hakkında bir bilginiz var mı? Çok merak ediyorum sadece söylenti mi gerçek mi.

    YanıtlaSil
  4. ben zayn den ve 1D den nefret ediyorum ama yinede perrie yi seviyorum ve sizin sevmemenizi anlayamıyorum. benim en sevdiğim erkek ünlülerde başka kızlarla çıkıyor ama hiç sizin beslediğiniz gibi bir nefret beslemiyorum. kıskanıyorsunuz, kabul etmelisiniz. ama perrie yle çıkmasaydı bile sanki sizinle mi çıkacaktı? çok mantıksız davranıyorsunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mal misim cocuk sen ya one directiondan nefret ediyom diyosun sonrada perrieden nefret edenleri anlamiyorum diyosun. Hayir ben perrie yi seviyorum ama harbi salaksin yani bizde senni ve senin gibileri anliyamiyoruz.

      Sil
  5. Perrie ne yaptı lan size? Ne alıp veremediğiniz var?

    YanıtlaSil
  6. ben çok koyu bi belieberım justinle 1D arkadaş oldu ama belieberlarla directionerlar hala kavga ediyo anlayamıyorumm!!!

    YanıtlaSil
  7. ya aslın da ben justinin sadece zayn ve niall la arkadaş olmasını istiyorum çünkü içlerinden sadece ikisi çok masum geliyo ama zayn ve niall arasın da seçim yaparsak da kesinlikle zaynle arkadaş olmalı zayn müslüman justin de keşke müslüman olsa...
    ve de şunu söylemek istiyorum justin ve 1D ne kadar arkadaş olursa olsun araların da her zaman bir rekabet olucak çünkü ikisi de sanatçı ama baliebersler ve directionlar arasın da bir rekabet ve ya kavgalar olmaması gerekiyo...

    YanıtlaSil
  8. yine bok perrie

    YanıtlaSil
  9. Benim favorim Zayn ama ben Perrie'yi seviyorum.Ve üstte ki insan dışı yaratık hem 1D'yi sevmiyorum diyorsun hem de Perrie'yi seviyorum diyorsun.Kafanı yaşamak isterdim.

    YanıtlaSil
  10. LoL_SeLLy eğer 1Dden nefret ediyosan burda işin yok.ağzımı açıcam dayanamadım siktir git yani.asıl ben seni anlamıyorum nasıl sevemezsin bu beş yakışıklıları.o senin sevdiğin erkeklerin isimlerini verde bakalım kim sevgililerine ne dio kim ne demio sana söyleyelim.şunuda unutma insan çok çok çok çok... sevdiği insanları kıskanır ve kimselelerede yakıştıramaz.biz directionerlerde öyleyiz ne zayni nede diğerlerini başkalarıyla görmeye dayanamıyoruz.ben diğer directionerleri bilmem ama ben öyleyim. tabi aşırıya kaçmadan.perrie güzel sexy bir kız ve zaynlede yakışıo.ama tabi insan kıskanır.allahtan harrynin sevgilisi yok ona şükrediyorum

    directioner:)

    YanıtlaSil
  11. perrie olmayaydı eyiydi

    YanıtlaSil
  12. ya bir şey dicem geçen günlerde de birisi "sanki justin türkiye ye gelse size mi bakıcak" diye yorum yapmış (TABİ Kİ BİZE BAKICAK BİZ ONUN BELİEBERSLARIYIZ ALAKASI OLMAYABİLİR AMA MANTIK AYNI OLDUĞU İÇİN SÖYLÜYORUM) LoL_SeLLy ASIL BEN SENİ VE SİZİN GİBİLERİ ANLAMIYORUM 1D nin sevgililerinden bile daha çok sevdiği kişiler var directionlar
    bir de neden olmasın ki hayranlarından birisiyle de çıkabilirler bu gayet normal ve de İNSAN SADECE SEVDİĞİ KİŞİLERİ KISKANIR...

    YanıtlaSil
  13. sana aynen katılıyorum.Çok doğru söyledin ervabieber :)

    YanıtlaSil
  14. katlıyorum ervabieber san<a

    YanıtlaSil
  15. uyarmak istedim :)24 Ekim 2012 18:25

    Demek Justin İngiltere'Te gitmiş :D Bu yorumu yayınlamanıza gerek yok yalnızca sizi uyarmak için söyledim öyle yazmışsınız. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)