8 Eki 2012

The Pretty Reckless: 'Only You' Yayınlandı

Solistliğini Taylor Momsen'ın yaptığı The Pretty Reckless grubunun 'Only You' şarkısı yayınlandı. Şarkı, Disney yapımı Frankenweenie Unleashed filminin soundtrack albümünde bonus şarkı olarak yer alıyor. Albüm şuanda satışta. 

4 yorum:

  1. Bu guruba bayılıyorum ve şarkılarını zevkle dinliyorum. Ayrıca Taylor Momsen2in tarzına bayılıyorum.Muhteşemsin.

    YanıtlaSil
  2. Ve ayrıca her şarkıları gibi bu da muhteşem olmuş.çok ama çok beğendim.Ama Taylor'un sesi diğerlerinin aksine bu şarkıda daha masum daha çocuksu -aynı Gossip Girl'deki gibi- daha ipeksi çıkmış.Ama tabiki seside her şeyi gibi muhteşem.

    YanıtlaSil
  3. müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş müthiş

    YanıtlaSil
  4. bu grubu severek dinliyorum çok ta seviyorum fakat hakettiği yere gelemiyor bunun en büyük nedeni gossip girl gibi bir diziden little j ile çıkıp rocker imajına bürünmesi baştan pretty reckless de çıksaydı hakettikleri yere gelirlerdi taylorun sesi bence yaşıtlarına göre çok daha iyi pesten sesi cırtlamadan söylüyor make me wanna die en byük örnek ayrıca just tonight nothing left to lose moraliniz bozuk olunca çok iyi gidiyor pretty reckless forever <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)