16 Eki 2012

Taylor Swift'in Yeni Şarkısı 'State Of Grace' Yayınlandı

Taylor Swift'in yeni albümü 'Red'in çıkmasına sayılı günler kala albümden yeni bir şarkı daha yayınlandı. "State Of Grace" albümden yayınlanan 5. şarkı ve iTunes'da kısa bir süre içinde ilk sıraya yerleşecekmiş gibi gözüküyor. Taylor'ın yeni albümü 'Red' 22 Ekim'de satışa sunulacak. 

4 yorum:

  1. Ben çıkar çıkmaz itunes olmasa bile http://mp3skull.com/ dan hemen indirdim ayrıca single kapaklı yukarıdaki fotoğraf var diğer şarkıları da buradan indirdim hepsininde albüm kapakları görünüyor tavsiye ederim :D HA BI SORUM OLACAK DIĞER ŞARKILAR DA HER SALI AKŞAMI YAYINLANACAK MI YOKSA DIREK ALBÜMLE BIR ARADA MI YAYINLANACAK? Teşekkür ederim şimdiden :)

    YanıtlaSil
  2. Esra albüme 1 haftadan az kaldı. Artık çıkmayacak yani :) Bu arada şarkı çok sert!

    YanıtlaSil
  3. Peki anladım çok teşekkürler :) o zaman albüm çıksın hepsini indircem :) YA EVET ŞARKI ÇOK GÜZEL AMA BEN DAHA ÇOK RED I SEVDIM AŞIK OLDUM OFF ÇOK IYI :) ASLINDA BÜTÜN ŞARKILAR ÇOK IYI :)

    YanıtlaSil
  4. Katy Perry'nin tarzına bürünmüş Taylor.
    Sesi ve şarkısını pek beğenmedim bu yüzden.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)