22 Eki 2012

Taylor Swift Oyuncu Mu Oluyor ?

'Red' albümüyle harika bir dönüş yapan Taylor Swift 22 Ekim Pazartesi günü New York'ta ki ABC Stüdyolarından ayrılırken görüntülendi. ''Katie'' programı ile röportaj yapan güzel şarkıcı sarı çiçekli elbisesiyle kusursuz görünüyordu. Şu sıralar gündemde efsanevi şarkıcılardan Joni Mitchell'ın çekilecek olan biyografi filmi konuşuluyor. Ve Taylor Swift de Joni Mitchell'ın gençliğini canlandıracak olan oyuncular arasında aday. Bakın Taylor bu konu hakkında neler dedi;
Tam olarak kesinleşmiş değil. Keşke kesinleşti diyebilseydim. Filmler hakkında öğrendiğim şeylerden birisi, yani neredeyse 5 yıldır sürekli senaryo okuyorum ve hangisinin doğru olup hangisinin doğru olmadığını bilmiyorum. Bu yüzden bu kesinleşmeden bunun hakkında konuşamam.

6 yorum:

  1. ay bi o eksik kalmıştı bence herkes işini yapsın

    YanıtlaSil
  2. Şiddetle katıldım sana adsızım. Bence de herkes İşini yapsın. Müzisyensen muzik Yapcan oyuncuysan oyunculuk yapcen. Dünya da oyuncu eksikliği var gibi şarkıcılar da mankenler de oyunculuk yapıyor. Haa bide söyle bı durum var hem oyuncu olupta sesi muhteşem (ya da tam tersi) abilerimiz ablalarımız yok mu var tabiki onların önünde de şiddetle eğiliyorum.bkz: Jared Leto. (lütfen anında küfür yazmaya başlamayın bu benim şahsi düşüncemdir)

    YanıtlaSil
  3. "kabul ettim" gibi birşey söylemiş mi? Ayrıca Taylor'ın bunu yapması imkansız. Yeni bir albüm çıkardı. Bir sürü programlar konserler ve Dünya turu. Ayrıca Taylor Joni Mitchell'a aşırı benziyor yani. Taylor'ın oyunculuğu iyi değil. Eleştiriler alacağı için riske girmez.

    YanıtlaSil
  4. Tayın oyunculugu ii deil mi? bence ii ama şarkı söylemeli katılıyorum. Bir sürü programa katılıo albüm dün çıktı red tour başlar yakında pek zamanı yok bence ama bilmiyorum şarkıdan vazgeçmesinde. Gerçi tam bişey dememiş

    YanıtlaSil
  5. İzlemeden oyunculuğu iyi değil diyorsunuz gerikalılar ya.

    YanıtlaSil
  6. Taylorın oyunculuğu iyi bence.o muhteşem bi müzisyen. tabi ki şarkı söylemeyi daha iyi beceriyor. o zaman selenayı da eleştirin. -,- o da şarkı söylemesin deyin. işinize gelmiyor de mi?? Taylor Swift öyle mükemmel bir insan ki, her şeyi başarabilir. siz kafanıza takmayın. ha oyunculuk yaparsa da izlemezsiniz olur biter tamam mı. onu eleştirmeyin. çünkü o bu eleştirilerin hiç birini haketmiyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)