16 Eki 2012

Nina Dobrev ''Zayıf Olmak İçin Aç Kalmak Bana Göre Değil''

4. sezonda vampir olarak aramıza dönen 'The Vampire Diaries' dizisinin yıldızı Nina Dobrev, Self dergisinin Kasım ayı sayısında yer alıyor. 23 yaşındaki oyuncu dergiyle yaptığı röportajda sağlığı ve yaptığı geziler ile ilgili şeylerden bahsetti. İşte Nina'nın 'Self' dergisiyle yaptığı röportaj;
Bikini fiziği hakkında;
Baklavalarım mı ? hayır yok. Düz bir karnım var ama çok sıkı çalışan birisi değilim. Eğer bikini içinde olacaksam haftalarca daha fazla egzersiz yaparım ve tatlılarıda keserim. Ama genelde iyi hissetmek için spor yapıyorum.
Sağlıklı yaşamı hakkında;
Zayıf olmak için aç kalmak bana göre değil. Aç kaldığımda bundan ruh halim de etkileniyor. Setlerde az porsiyonlar yiyorum ve çok proteinli şeyler tüketiyorum ayrıca badem ve espresso da beni canlı tutuyor.
Büyümekteki kişisel görüşü hakkında;
Büyümeye devam etmek istiyorum. Gelecek hakkında görüşlerim olsun istiyorum 'Öğren. Üstün ol. Başar' gibi. Hayal gücümü kullanmam beni başarmam için ayrıntılarla giriyor.
Seyahat teknikleri hakkında; 
George Clooney gibiyim 'Havada kalmış'. Uçtuğumda asla çantalarıma bakmam. Uçağa tekerlekli bavulumu, göz bandımı, kulaklıklarımı ve bir de battaniye getiriyorum.  Zaten genelde bir rol arkadaşımla seyahate çıkıyorum ve uçak en eğri büğrü olduğunda uykuya dalıyorum uyandığımda ise yanımda kim varsa bacağım onun kucağında oluyor.
Kıyafetler hakkında;
Anlamlı olan çok şey aldım ama çoğu kıyafetimde bir çok şeye isyankar. Annem hep üzerinde en az üç kere giyebileceğim bir kıyafet almamı söyler.

4 yorum:

  1. Bu kıza bayılıyorum :)Dobrevic olmak çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. zaten çok zayıf bu kız

    YanıtlaSil
  3. Gercekten dogal ve nebiliyim iste bu kiz da oyuncu olmasi disinda diger genc kizlar gibi olan nadir unlukerden biri ayrica cok fazla dergiye konu oldugu icin onu daha yakindan taniyabiliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. oyy aşkıım <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)