7 Eki 2012

Nicole Scherzinger Zor Günlerini Anlattı

İngiltere'de yayınlanan 'X Factor' programının jürilerinden Nicole Scherzinger ve Gary Barlow önceki günlerde 'The Jonathan Ross' programına konuk oldular. İki başarılı isim de programda çok iyi vakit geçirdi. Ayrıca 'VH 1 Müziğin Arkasında' programıyla yaptığı bir röportajda Nicole Scherzinger 'Pussycat Dolls' grubunda olduğu zamanlardaki psikolojik sorunlarından bahsetti. Nicole gerçekten çok zor zamanlar yaşamış. Röportajında şunları anlattı;
Çok utanç verici. Bunun hakkında hiç konuşmak istemedim. Hiçbir zaman bir mağdur olmak ve ailemin bunları bilmesini istememiştim. Çünkü bilselerdi onları da incitebilirdim. Tiryakisi olmuştum. Asla uyuşturucu almadım ama birşeye bağımlı olmuştum. Sahneden indiğimde odama gidiyordum ve yanlız oluyordum. Bazı şeyler yapıyordum. Bulimia [kendisini zorla kusturma] hastalığım, kendimi incitmem benim bağımlı olduğum şeydi. Beni kurtaran şey müzikti. Güvenebildiğim tek şey oydu.

1 yorum:

  1. Beni yabancı müzikle tanıştıran beni gercek müziğe bağlayan ilk olarak PCD olmuştur. Onları çok seviyordum. Sürekli onları dinliyordum. Nicole ü daha çok seviyordum ama sadece onun solosu olması hoşuma gitmiyordu. Diğerlerine haksızlık olduğunu düşünüyordum. Dağılmalarına da çok üzülmüştüm. Ama kendi yollarını çizdiler ve nicole buraya kadar geldi. Umarım devamı gelir ve hiç bitmez.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)