10 Eki 2012

Ne-Yo: ''Lady Gaga Bir İkon Olamaz''

R&B sanatçısı Ne-Yo Little Monster'ları çok sinirlendirecek! Kısa süre önce Daily Star'a verdiği röportajda sorular soru üzerine Lady Gaga için ''O bir ikon değil'' açıklamasında bulunan Ne-Yo kendi ikon anlayışının çok daha farklı olduğunu söyledi.
Soru: Sence müzik dünyasında çıkan en son gerçek ikon kimdir?
Ne-Yo: Herkes yeni ikonun Lady Gaga olacağını düşündü, ama o şuan nerede? Yanlış anlaşılmak istemem, Lady Gaga kesinlikle yetenekli biri ama çok uzun süre ilgi görmüş sanatçılar gibi değil. Artık öyle sanatçıları göremiyoruz. 
Müzik ikonu: Müzikte belirli bir yer edinmiş kimse, müziğin bir sembolü. İnsanlar tarafından hareketleri, giysileri vb, taklit edilen kimse.

20 yorum:

  1. NE-YO ya katılıyorum BENCE LADY GAGA GELİP GEÇİCİ EĞER BİR KERE DÜŞERSE ASLA TEKRAR YÜKSELEMEZ VE YAPTIKLARIYLA DÜŞMEK ÜZERE.beni hemen antici ilan etmeyin. lady gaganın şarkılarını zevkle dinliyorum ama sadece o kadar.BENCE MÜZİĞİN İKONU BEYONCE!!!VE UZUN SÜRE BÖYLE KALACAKMIŞ GİBİ DURUYOR.İLERİDE BİLE HATIRLANACAK BİR İSİM BENCE BEYONCE!

    YanıtlaSil
  2. Lady Gagayı çok seviyorum ama ben de henüz bi ikon olduğunu düşünmüyorum. İkon Beyonce, Celine Dion gibi kişilerdir.

    YanıtlaSil
  3. bence çok haklı lady'nin nesi taklit ediliyor veya örnek alınıyor ? Sadece little monsterler örnek alıyor ama diğerleri umursamıyor bile. Ama bakınız Michael Jackson'ı neredeyse dünyanın tamamı tanıyor ve yarısından çoğu onu örnek alıyor. ADAM HAKLI

    YanıtlaSil
  4. Hiçte bile ! Lady Gaga asla düşmez,düşse bile unutulmaz.Kendi adınıza konuşmayı kesin.Littlemonsters.com'u bir kere görseydiniz onu gerçekten seven,idolü,annesi,ilham kaynağı ve yaşam amacı olarak gören insanlara rastlardınız.Lady Gaga asla unutulmayacak.

    YanıtlaSil
  5. Lady Gaga sevilsin yada sevilmesin ikon olacak bir şarkıcı değil bana göre.

    YanıtlaSil
  6. KATILDIM BU ADAMA

    YanıtlaSil
  7. Anlamadım Usher mi diyor bunu Ne-Yo mu

    YanıtlaSil
  8. Gaga kim lan ??? O çoktan unutuldu
    Gerçek şarkıcılar varken bunu napıcaz :))
    illu sayesinde ünlü oldu bu mal

    YanıtlaSil
  9. Salakça kıyafetler giyerek ikon OLUNMAZ GAGACIIIM

    YanıtlaSil
  10. Bencede. Lady Gaga ne kadar iyi müzik yaparsa yapsın ikon olamayacak. İkon olan kişi Beyonce'dir, değiştirilemez.

    YanıtlaSil
  11. Lady Gaga Şu anda olduğu konumda kimse yok o Artık 1. O artık Bir DİVA herkezi çürüttü madonnayı rihannayı katy perryi britniyi micheal jackson u O Bir DÜNYA Starı bir kişilik Boluna boş konuşmayın

    YanıtlaSil
  12. micheal jackson nımı geçti orda dur o konuma hiç kimse gelemez hiç bi zaman ve ikon kesinlikle beyonce hakkını yiyemem

    YanıtlaSil
  13. Sarkilari farki falan cok iyi. Dans edisi de ole ama ikon olamaz cunku o nitelikte degil. Ama sarkilari ve performansi sahiden iyi

    YanıtlaSil
  14. bence de ikon değil ikona örnek ver derseniz kesinlikle beyonce derim bir de belki madonna sahiden lady gaga gerçekten süper ama ikon değil.

    YanıtlaSil
  15. Littlemonster11 Ekim 2012 17:37

    En çok özenilen taklit edilen kişi Lady Gaga...O daha 3 albümle 14 yıllık sanatçıları solladı..The Fame Monter'daki tüm şarkıları efsane oldu siz hala neyin kafasındasınız?? Canlı performanslar yaratıclık bunların hepsi Lady Gaga.Müzikten anlamayanlar hepsi 1 dinliyip burada yorum yapanlar ölsün.

    YanıtlaSil
  16. Yorumların bir kaçı gerçekten salakça ve müzikten anlamadıklarını düşünmedim değil. Lady Gaga belki Ne-Yo için ikon olamayabilir, ama sahnede tarzı, şarkı ve klip tarzı, giyim tarzı 2009'dan beri tüm müzik piyasasında ilgi çekmeyi geçtim, taklit edilmeye çoktan başladı ve devam ediyor. "Salak salak kıyafetler giyiyor ya. Sırf ilgi çekmek için." hahaha, etten giydiği kıyafet mi salakça? her kıyafeti bir şeyi simgeliyor, anlatıyor. Bir şeyleri öğrenip gelin.

    YanıtlaSil
  17. İkon dediğin Michael Jackson gibi olmalı. Tek eldiven dediğinizde, fötr şapka dediğinizde aklınıza Michael Jackson gelmeli. Çünkü o, onun simgesidir. Michael Jackson buna en güzel örnektir. Lady Gaga ise yeni sanatçıdır. Şu anda ikon olarak görülecek bir sanatçı değil ama yetenekli. İlerisini zaman gösterir.

    YanıtlaSil
  18. NAH MJ'nin yerine hiç kimse gelemez o gelmiş geçmiş en iyi pop sanatçısıdır bunu o mal beynine sok aptal O KRALDIR BU İLLUMİNATİ MALIYLA ONU NASIL KARŞILAŞTIRSIN

    YanıtlaSil
  19. Bu adsız mallar geri dönüp okumuyorsur bile o mesajları boşuna çenemi yoruyorum ama. Albümleri her yerde 1. olmuş, en çok kazanan sanatçı olmuş, Turneleri bile ödül almış, 3 Guinnes rekoru kırmış, barış ödülü almış, Dünyanın en güçlü kadını seçilmiş bu kadın bir ikon olmanında ötesine geçti bile.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)