8 Eki 2012

Mutlu Yıllar Bella Thorne!

Bugün Disney'in yeni nesil yıldızlarından Bella Thorne'un doğum günü! 1997 yılında Florida'da doğarak bugün 15 yaşına giren ve tam adı Anabella Avery Thorne olan Bella, Hollywood şartları nedeniyle yaşından biraz büyük gösteriyor. Ancak sevimli ve çocuksu kişiliği, yaşını hemen ele veriyor! Disney Channel'ın 'Shake It Up' isimli, dans içerikli dizisiyle yıldızı parlayan Bella, daha önce birçok filmde ve reklam filminde daha oynadı. Kariyerinin başında olmasına rağmen şimdiden 3 ödül kazanmış olan Bella, dans ve oyunculukta olduğu kadar şarkıcılıkta da yetenekli! Dizisi için çıkarılan albümlerde değişik şarkılar seslendiren Bella'nın, yakın arkadaşı Pia ile seslendirdiği 1 şarkısı daha bulunuyor. Mutlu yıllar Bella!

11 yorum:

  1. iyi ki doğdun bella seni çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  2. Bella acaba kaç yaşına girdi asddfgghhjkşisaf

    YanıtlaSil
  3. Bunları ne ile besliyorlar anlamıyorum. 13 yasında ki cocuk 16 gibi duruyo. Bella da öyle 17 gibi duruyo. Hele zendaya maşallah selena gomez den de büyük gösteriyi yaaa.

    YanıtlaSil
  4. mutlu yıllar iyi ki doğdun bella ben sana tek kelime ile ba-yı-lı-yo-rum

    YanıtlaSil
  5. ohaa 15 mi oloom 19 gibi gosteriyor manita felan giyinisiyle eyi bakalim :D

    YanıtlaSil
  6. Ya hiç beklemezdim bellanın doğum gününü kutladınız Bruno Mars'ın doğum günü hatırlamadınız !!!

    YanıtlaSil
  7. ADMİN BRUNO MARS'IN DOĞUM GÜNÜNÜ NE ZAMAN KUTLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ YARIN MI ?

    YanıtlaSil
  8. 8 ekim 2012 19:30da yazan arkadaşa katılıyorum 19 gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  9. bu kızla aynı yaştayım bi bana bak bide ona OHA! yaşından çok büyük gösteriyo ama mutlu yıllar seni ve sesini beğeniiyorum zaten dansına laf söyleyen olursa karşısında ilk önce beni bulur :)

    YanıtlaSil
  10. bruno marsıda kutlasaydınız keşke ama geçti artık.

    YanıtlaSil
  11. her gün zilyon defa hatırlatmama rağmen Radiohead'in solisti Thom Yorke'u unuttunuz. Alternative Rock ın adı bu blogda geçmiyor :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)