11 Eki 2012

Miley Cyrus'ın 'Two And A Half Man' Bölümü Gelecek Hafta Yayınlanacak

Yeni albümüne hazırlanan genç yıldız Miley Cyrus 9 Ekim Salı günü bir doktorun ofisinden çıkarken görüntülendi. Miley'nin kolundaki bant gözlerden kaçmadı. Herhalde talihsiz bir kaza geçirdi. 19 yaşındaki yıldız CBS kanalının komedi dizilerinden 'Two And A Half Man' de iki bölüm olarak konuk oyuncu oldu. Ve ilk bölümü önümüzdeki Perşembe akşamı CBS de yayınlanacak!
Two And A Half Man'de en iyi vaktimi geçirdim. 2 bölüm yapıldı. Bu dizinin neden 10 yıl sürdüğünü de anladım. Harika bir ekip var.

5 yorum:

  1. Zaten saclarını da bu dizi nedeniyle kestirdi. Sırf dizide rock chic olacak diye kıydı güzelim saclarına. Benimde kıskanmak için bahanem kalmadı :D şebek gibi olmanı sevdim miley devam et.

    YanıtlaSil
  2. anonimmisin ne boksan artık şebek gibi olmanı sevdimmiş tam özürlüsün kızım sen amk bi aynaya bak o zaman kıskanılcak çok şeyini görürsün miley'in siktir amk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyninizde anca bu kadar çalışıyor öyle dimi. Sizene kız düşüncesini paylaşmış, anında küfürler. Seviyesi düşük insan ecemisin ne boksan. Sen sevebilirsin ben sevmem. O insanlara kalmış. Ayrıca evet bende hiç sevmiyorum bu halini.

      Sil
  3. bence çok yakışmış ne yapsa yakışıo mileycim

    YanıtlaSil
  4. Ben de "ece"nin bu karar saçmalamasına anlam veremedim.Yani zevk bu sen seviyorsun ama o sevmeyebilir.Bana gelince Miley güzel değil ama alımlı bir kız, çok tarz...Bu saçlarını ise sevmedim diyemeyeceğim ama bayıldımda diyemeyeceğim.Ha yakışmış mı yakışmış, tarzına uymuş mu uymuş.Bu arada giydiklerine(özellikle ayakkabılarına ve taytına) ba-yıl-dım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)