19 Eki 2012

Little Mix - DNA Klibi Yayınlandı!

Little Mix grubunun "DNA" isimli şarkılarına çektikleri klip yayınlandı! Aslında klip dün akşam internete sızmıştı ancak resmi olarak yayınlanması geceyi buldu. Klipte kızlar oldukça güçlü, güzel ve seksi görünüyor. Ryan isimli bir erkek üzerine kurulu olan klibi hayranlar çok beğendiler. Klibin sonundaki "Devam Edecek" yazısı, bizleri oldukça meraklandırdı. Tam olarak bir hikayesi olmayan bu klip sizce nasıl ve hangi şarkıyla devam edecek?

11 yorum:

  1. Çok güzel özelliklede Perrie'nin solosu. İstediğinizi deyin kızlar ama Perrie nin muhteşem bir sesi var bunu inkar edemezsiniz.

    YanıtlaSil
  2. yani rayn a ne yapcaklarını sölüyooo ayrıca perrie çok güzel çıkmışşşşşş

    YanıtlaSil
  3. And my heart won`t beat again
    If I can`t feel him in my veins
    No need to question, I already know...

    YanıtlaSil
  4. bende çok yapay olmuş

    YanıtlaSil
  5. klip kötü olmuş ya şarkı güzel ama..
    klibi başka bir yönetmen falan yapsaydı güzel olurdu..

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle mükemmel perrie nin solosu harika

    YanıtlaSil
  7. O hepsinin koştukları yeri tam anlamdım ama onun dışında klip harika olmuşş...♥ Hepsinin soloları çok güzel ve ayrıca Perrie'nin sesi bu şarkıya çok güzel gitmiş, özelliklede o hepsinin çatıda olduğu yerde çok güçlü çıkmış ♥ Çok beğendim ben

    YanıtlaSil
  8. şarkı harika sesleride ama klip :/

    YanıtlaSil
  9. bnce şarkı çok güzel fakat klipteki o shoplar çok belli oluyo ve çok amatörce bana nasıl yapıldığını öğretseşer bnde yaparım :)

    YanıtlaSil
  10. şarkı güzel ama klip güzel değil

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)