20 Eki 2012

Liam Hemsworth 'Ateşi Yakalamak' Seti Hakkında Konuştu

Hollywood dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, 19 Ekim öğleden sonrasında Kaliforniya'da el ele yürüyüş yaparken görüntülendi. Leopar desenli uzun etek, siya düz üst ve siyah güneş gözlükleriyle Miley, Liam ile oldukça uyumlu gözüküyordu. Ayrıca Miley'nin konuk olduğu "Two And A Half Men" bölümü 13.6 milyon kişi tarafından izlendi. Miley çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğini söylerken Liam, önemli karakterlerinden birini oynadığı Ateşi Yakalamak filminde ilk filmden daha çok olay yaşanacağını söyledi ve sette yaralanması hakkında şunları ekledi;
"Dizimi büktüm. Bir şey olmamış gibi davranmaya çalıştım. Setlerde işinizi yapmanızı bekleyen birçok insan oluyor. Herkesi mutlu etmek zorundaymış gibi hissediyorsunuz."

2 yorum:

  1. nereden izleniliyo ve türkçemi

    YanıtlaSil
  2. Var ya 2. Film acaip olucak herkese tavsiye ediyorum.Ben kitabını okudum ve eksiltme yapmazlarsa çok güzel bi film olucak.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)