6 Eki 2012

Kristen Stewart: ''Yeni Filmde Çok Açık Sahneler Olacak''

Twilight serisinin son filmi ''Breaking Dawn Part 2'' bomba gibi geliyor! Bu filmde vampire dönüşen Bella, Edward ile çok daha değişik bir ilişkinin içine girecek. Kristen Stewart'ın Sci Fi dergisine verdiği röportaja göre yeni film çok daha vahşi ve olgun olacak. Bu değişikliğin için de sevişme sahneleri de var tabii ki. Röportaja göre, artık sevişme sahneleri bir önceki filme göre daha üstün olacak. İşte Kristen'ın röportajı;
Seyircilerin kafasını karıştırmamız gerekiyor, başka bir deyişle sevişme sahnelerini daha üstün yapmamız gerekiyor. Bir önceki filmdeki sahne çok tatlıydı. Bella'nın kendini keşfetmesiyle ilgiliydi ve kaba değildi. Ama şimdiki sahnelerde bir hayvan gibi olmak istiyoruz. (vahşilik anlamında). Bunu denedik ve bize gerekli olduğunu söylediler. Seyircileri biraz şaşırtacağız.

6 yorum:

  1. ama sevişme sahneleri neden çoğalıyo merak ettim bu bölümde biraz dAHA SAVAŞ BÖLÜMÜ AĞIRLIKLI ASLINDA umarım yaş sınırı olmaz :)

    YanıtlaSil
  2. twilight sex sattığı onayladı, acaba anti harry potter olan twihard'lar ne halt edicek? :D kesin "ya ama bana ne yeeeaaaaa" diye inkar ederler, kesin :D

    YanıtlaSil
  3. Sen merak etme KRISTEN EMİN OL Kİ SENİN ALDATMA HABERLERİNE ŞAŞIRDIĞIMIZ KADAR ŞAŞIRMAYACAĞIZ.Ve bunları söyleyerek aslında aldatma haberleriyle kaybettiğin seyircileri de tekrar dikkatlerini çekmek için yaptığını biliyoruz.Bizi asla kandıramazsın.Emin ol ki SENİN KADAR UYANIĞIZ.NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

    YanıtlaSil
  4. Oley amk sonunda geliyor film kaç aydır bekliyorum az kaldı.Daha çok kavga daha az sevişme sahnesi :')

    YanıtlaSil
  5. ne bekliyordunuz ki zaten böyle rezil bir filmden uygunsuz filmlerden daha çok uygunsuz sahne içeriyor ne savaşı...

    YanıtlaSil
  6. Damla'ya katılıyorum. Dikkat çekmek için böyle konuşmuş. Filmin yaş sınırı açıklandı. Diğer dört film ile aynı yani 13 yaş ve üzeri izleyeciler için. Boşa konuşmuş nasıl sahneler olduğunu. Dediği kadar değilmişki diğer filmlerle aynı yai sınırını almış.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)