24 Eki 2012

Kristen Stewart - Tokyo 'Şafak Vakti: Bölüm 2' Promosyonları

'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin başrol oyuncusu Kristen Stewart 24 Ekim Çarşamba günü Tokyo'da ki Kumamo Tapınağında yeni filmi 'Şafak Vakti: Bölüm 2' nin promosyonlarını yaptı. Hayranlarıyla birlikte güzel ve eğlenceli vakit geçiren KStew, önümüzdeki günlerde yine 'Şafak Vakti' filminin tanıtımları ve promosyonları için Los Angeles'a dönecek. Bu arada söylemeden geçmemeliyim Kristen'ın kıyafetine ve yüzündeki gülüceklere bayıldım! 

2 yorum:

  1. Evet kıyafeti güzel, özellikle ayakkabıları güzel. Ama gülümseme olayı harbi kız daha önce bu kadar gülmüyor ve fanlarınada bu kadar yakın davranmıyordu. 4 yıldır görüyorduk tanıtımlarda evet imza veriyordu ama samimi davranmıyordu. Yok imaj düzeltmiyor diyorlar ama tersini söyleyenler haklı çıktı. Sevimli görünmeye çalışıyor. 3 aydır Kristen daha önceden söylediği bütün laflarını yemiş oldu. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  2. valla o fanlarına karşı her zaman nazikti.şimdi robla barıştılar falan ya(reklammı artık neyse ne)mutlu gülücük saçıo.kıyafet ayakkabı müthiş:D.o gz makyajına bayıldım resmen ya gözleri çok güzel:D:D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)