12 Eki 2012

Kesha ''Mutlu Olmama Para Karar Veremez''

Aralık ayında ikinci stüdyo albümü ''Warrior'' u piyasaya sürecek olan başarılı şarkıcı Kesha, Vibe dergisinin Kasım ayı sayısında yer alıyor. 25 yaşındaki şarkıcı giydiği siyah dantelli elbisesiyle derginin kapağında çok çekici görünüyor. Ayrıca şarkıcının dergiyle yaptığı röportaj da yayınlandı;
Gelecek albümü hakkında;
İlk albümümüm daha çok parti yapmak ve genç olmaya yönelik bir kutlama albümüydü. Ama bu albümüm daha kişisel. Aynı şeyg ibi şampiyon gibi içerim ama diğer şeyleri de yapabilirim. Şarkı sözlerime karşı bir espiri anlayışım var. Tren enkazında değilim sadece eğleniyorum.
Çocukluğu hakkında;
Bekar bir ebeveynle büyüdüm. Annemin burun halkası ve dövmeleri vardı. Kıyafetlerimi kendim yapardım. İnsanlarda bunun malca olduğunu düşünürdü.
Para harcaması hakkında;
 Uçari birisi değilim. Alışverişe felan çıkmam ve ucuz takıları severim. Zaten bu bir şarkımın temasıydı [Animal] nasıl parasız olduğun ve hala eğlenebildiğin hakkında olan bir parçaydı. Mutlu olabileceğime para karar veremez. Ama ışıklı ayakkabılar almak çok eğlenceli. 

1 yorum:

  1. Sonrada Kesha'yı neden seviyorsun diyorlar? Bu kız sevilmezmi?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)