13 Eki 2012

Justin Bieber'ın Çıplak Fotoğraf Haberleri Yeni Klibinin Reklamı İçin

Kandırıldık! Justin Bieber'ın bilgisayarı çalıntı, çıplak fotoğrafları internete yayıldı diye bir haber vardı hatırlıyor musunuz? Hepsi reklam içinmiş! 10 Ekim günü Justin Bieber twitterına şunları yazmıştı:
Birileri senin özel görüntülerini çalması çok iğrenç. İnsanların özel yaşama saygısı yok. Dün konser sırasında benim ve turne menajerim Josh'ın eşyaları çalındı. Gerçekten iğrenç. İnsanlar, herkesin eşyasına saygı duymalı. O bilgisayarda özel görüntülerim vardı. Beni en rahatsız eden de o.
Bu mesajlardan sonra her magazin sitesinde Justin Bieber'ın bilgisayarı çalındı haberleri çıktı. Sonra Justin Bieber'a biri twitterdan: "Yarın herkese herşeyi göstereceğim. Dikkatli ol" Justin de cevap verdi: "Elinde ne olduğu yada ne göndereceğin önemli değil. Fanlarım beni bırakmaz. Boşver. Çok güçlüyüm" Sonra Justin'in twitterdan konuştuğu kişi video gönderdi. 2 gün sonra Justin, Beauty And A Beat klibini çıkardı. Ünlü radyocu Ryan Seacrest, Facebook'ta açıklama yaptı:
Justin Bieber'ın laptopı ve kamerasının çalınması hakkındaki şeyleri hatırlıyor musunuz? KANDIRILDIK. Hepsi Nicki Minaj'la olan "Beauty And A Beat" klibi için reklamdı. Sizi de kandırmayı başardı mı?
Ne olursa olsun Justin Bieber böyle birşey yapmamalıydı. Reklama ihtiyacı yok zaten. İşte Justin Bieber'ın videolarına sahip olduğunu iddia eden gexwy adlı twitter hesabının yüklediği video:

24 yorum:

  1. Ne alaka kliple allah aşkınla. Böyle bir reklam da duyulmuş birşey değil.

    YanıtlaSil
  2. evet evet işte biliyordum hepsi yalanmış ahh şu an da inanılmaz aşşşşırırı derece mutluyum kanatlarım olsa uçacak derecedeyim
    "Elinde ne olduğu yada ne göndereceğin önemli değil. Fanlarım beni bırakmaz. Boşver. Çok güçlüyüm" bu cümle her şeyi açıklıyorr EVET BİRTANEM JUSTİNİM AŞKIM CANIM BENİM ÇOK ÇOK ÇOK HAKLISIN BİZ SENİ ASLA BIRAKMAYIZ ASLA BİZİM AŞKIMIZ GELİP GEÇİCİ BİR AŞK DEĞİL SANA KİM NE YAPARSA YAPSIN BİZ SENİ BİLİYORUZ BİZ SENDEN BAŞKASINA ASLA İNANMAYIZ BİZ SENDEN VAZGEÇMEYİZ!!!!!

    YanıtlaSil
  3. justın buna ihtiyaçı yok bunların hepsi sahte

    YanıtlaSil
  4. Öyle değil Justin twitter a '14 yaşımdan beri, benim ve ailem hakkında birçok şey söylendi. Tanımadığım bir kızdan bebeğim olduğu, çıplak fotoğraflarım… Bugün bu söylentilerin gerçekten içindeyim' yazdı ve bi video paylaştı herkes videonun çalınan bilgisayarından bi video olduğunu sandı(sanırım o tehdit eden çocuktan önce yayınladı diye düşündüler -böyle düşündürtmeye çalıştı-) Ama video beauty and a beat şarkısının klibiydi.Yani bu çalma hikayesi falan hepsi sürpriz içindi. Ryan Seacrest de bu yüzden kandırıldık yazmış olmalı.

    YanıtlaSil
  5. Böyle bişeyin olması çok saçma.Justin'in buna ihtiyacı yok.Salak mı bu çocuk aptal saptal işlere kalkışsın? Bi radyocuya inancaz biz?

    YanıtlaSil
  6. Bir radyocu dediğin Ryan Seacrest. Sıradan biri değil. Lütfen araştır. Justin Bieber ile arasının da nasıl iyi olduğunu falan anlarsın.

    YanıtlaSil
  7. O değilde videodaki adamlar nasıl gülüyo lan öyle :D

    YanıtlaSil
  8. Justin zaten demiş " Ben güçlüyüm " neden ? hayranları asla ve asla böyle bir şeye inanmayacağı için onun içi rahattır hayran kaybedeceğini sanmıyorum . Ama kandırılmak çok adice .

    YanıtlaSil
  9. Aynen aynen kamerayi tutan adam yok mu Allahim cok garip guluyo

    YanıtlaSil
  10. justin bieberrin böyle birşeye ihtiyacı yok
    buna kim ınanır yaw justin zaten ne yapsa başalırı oluyor

    YanıtlaSil
  11. videoyaya öldüm
    ESNO HEP YALAN HABERLER YAZIYOSUN ŞİKAYET EDİCEM ARTIK !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  12. Ryan Seacrest diyosa doğrudur agaa. Adam yılların radyocusu, ABD nin en ünlü radyocusu bı kere. Justin kaç yıllık sanatçı ki onu indirmeye çalışsın. Ayrıca belieber ne kadar çok olduğunu da biliyo. Onların tepkisini de biliyo. Ama kesinlikle haklı. Şahsen ergen bı popcuya inanacagima Ryan abimize inanırım.

    YanıtlaSil
  13. evet Ryan Seacrest ve belieberslar konusun da gerçekten çok haklısın ama şunu belirtmek isterim ki justin ergen bir popcu değil justin 18 yaşın da olmasına rağmen büyük başarılara imza atan ve ister hayran kitlesi bakımından ister şarkılar bakımında kendisinden büyük sanatçılara büyük farklarla sollayan bir sanatçı ve justin için ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar biz beliebersları onu asla yalnız bırakmayacağız SADECE ONU YANLIŞ TANIMA İSTEDİM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ergenliği kötü anlamda kullanmadım sanat hayatı icinde ergen dedim. Yani 18 yasında olduğu için değil. Ne zaman çıktı bilmiyorum ama enfazla 5 yıllık. Ayrıca bu ise yıllarını vermiş sanatçılar da var hala bu reklam olaylarına kalkışıyo. Jusinde etrafındakilerden etkilenip böyle bı olaya kalkışmış olabilir. Hayatta yapmaz diye bir kaide yok. Ayrıca bilmeni isterim ki bı insanın ergenliği 24 yasında biter. Ben de su anda bı ergenim mesela. :D ayrıca senin gibi bı belieber bulmak çok güç. Sırf ergen diyorum diye annem babam bile küfür yiyor. :D gercekten anlayışlı olmanızı sevdim.

      Sil
  14. data.whicdn.com/images/18814530/Justin-Bieber-naked-justin-bieber-27341961-500-335_large.png

    YanıtlaSil
  15. Çok saçma Justin'in reklam yapmaya ihtiyacı yokki.Ayrıca Ryan'la araları çok iyiydi hatta annesine çöpçatanlık yapyo şimdi nerden çıkmış ki bu?

    YanıtlaSil
  16. TAMAM O ZAMAN SORUN YOK :D

    YanıtlaSil
  17. Bi kere çağla breezybrown bi kere attığın linkteki kişi Justin Bieber değil bu birincisi ikincisi ise Justin 'ın kaşları o kadar koyu değil üçüncüsü justın 'in göğsünümn üstünde dövmesi var buda sonuncusu olarak o paylaştığın çocuğun saçları amerikan traşı Justin 'in ki amerikan traşı değil haberin olsun ...

    YanıtlaSil
  18. Bunların hepsi reklam için olabilir ama reklam için neden internete çıplak fotoğrafı sızdırıldı çok saçma ayrıca o fotoğraftaki justin mi değil mi ? anlamadım ...

    YanıtlaSil
  19. Ryan Gosling,Avril Lavigne,Celin Dion
    ADMİN JUSTİN BU KİŞİLERLE AKRABA DİMİ ???
    BİR KERE DE CEVAP YAZ ARTIK BEEE SADECE KENDİNİZE KÖTÜ SÖZ SÖYLEYİNCE CEVAP YAZIYOSUNUZ

    YanıtlaSil
  20. kız yenı açmış youtube hesabını sırf vide oatmak ıcın justın için yemın ederım ölürdüm ama eger bu harekerı gerçekse oenu bırakabılırm.s demmekkı hayranlarımı çok sevıyrum felan hspi yalan onu tipi için değil iyi bir karekterının oldugunu sanıyordum

    YanıtlaSil
  21. bak justin bir sanatçı tabi ki onu kıskananlar var hemde oldukça fazla o yüzden justine böyle iftiralar atarak hayranlarından uzak tutmaya çalışıyorlar hayranlarıyla arasında ki o kocaman bağı koparmaya çalışıyorlar ama justin de belieberslar da bunun farkın da işte o yüzden onlar justine her tuzak kuruşların da biz birbirimize biraz daha bağlanmalıyız SAKIN JUSTİNİ NIRAKMAYI AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRME!!!

    YanıtlaSil
  22. Reklam için falan değil! Sadece bize sürpriz yapmak için öyle bişey yaptı. Saçma sapan yorum yapmayın!

    YanıtlaSil
  23. daha anlamadınız mı ? ryan şakayapıyor reklam amaçlı demek istemiyor bize şaka yaptı diyor admin haberi yalnış anlamişsın burda millet kavga ediyo !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)