2 Eki 2012

Harry Styles Çapkın Olduğunu Düşünmüyor

One Direction grubunun en küçük üyesi Harry Styles aynı zamanda grupta en çok kadınla birlikte anılan isimde. 18 yaşındaki genç şarkıcı The Sun gazetisine bir playboy olarak yaşayabileceğini söyledi ama Harry 'Çapkın' 'Zampara' gibi damgalar yemekten de hoşlanmıyormuş. İşte Harry'nin tam röportajı;
Bir zampara ya da bu gibi etiketlerle anılmamı istemiyorum. Normal kız arkadaşlarım da var hatta bazen onları evlerine bırakıyorum. Çok eğleniyorum. Bazen gaztelerde felan kendimi görüyorum ve çapkın olduğumu söylüyorlar. Aslında değilim.

9 yorum:

  1. bencede herkes harry i çapkın biliyor tamam olabilir ama kimsenin ona zampara demeye hakkı yok böylede anılmamalı

    YanıtlaSil
  2. Normaal kız arkadaş ''lar''ıda varmış. lar a dikkat :D

    YanıtlaSil
  3. yok artık harry <3 :) sen bizim çapkınımızsın :)

    YanıtlaSil
  4. Bence yönetim onun çapkın olmasını istiyor ama kendisi bundan rahatsız oluyor.

    YanıtlaSil
  5. her erkekte çapkınlık vardır unutmayalım.ve harry bir erkek ve daha çok genç hayatını yaşıyor işte.Ben bunda bir sakınca görmüyorum

    YanıtlaSil
  6. Her erkekte çapkınlık yoktur canım kova burcu olan erkekler fazla çapkın olurlar

    YanıtlaSil
  7. bunun burçlarla hiçbir alakası yoktur öğrende gel.burçların üzerimizde hiçbir etkisi yoktur.fen işlemiyonuz mu şekerim.çapkınlık insanın huyuna bağlıdır.zaten erkekler kadın, kadınlar da erkekler için yaratılmıştır.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)