14 Eki 2012

En Tatlı Robsten Anları

Son zamanlarda Kristen Stewart ve Robert Pattinson ikilisinin aşkı çok sarsıntılı geçti. Kristen Stewart hakkında çıkan skandaldan sonra çift ilişkilerine ara vermişti. Ama geçen günlerde ise Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın tekrardan birlikte olduğu haberi çıktı. Kristen Stewart bir hata yapmış olabilir ama kalpten inanıyorum ki Robert Pattinson'ı hala seviyor onun da dediği gibi sadece anlık birşeydi. Robert'ın ise Kristen'ı hala deliler gibi sevdiğinden eminiz. 2008 yılından bu yana Robsten çok şey yaşadı ve çok zaman geçirdi. Şimdi bunları fotoğraflarla hatırlayalım.

14 yorum:

  1. lan halen anlık diyorsunuz. cidden gördüklerinizi idrak edemiyormusunuz. kız sanki sevgilisine sarılıyor, öpüyor gibi rahattı. anlık şeyde öyle olmaz. tedirginlik olur. ilk defa olacağından rahat olamaz. resimlere iyice bir bakın.
    zaten seven insan aldatmaz. şu takıntınızdan vazgeçin artık. birgün bitecekti zaten. kimin ilişkisi uzun sürmüşki. bunlar sadece kitaptaki karakterlerle özdeştirdikleri için kusursuz sandılar o kadar.
    haa barıştı diyorsunuzda robert barlarda başka kadınlarla eğleniyor. iyi takip edin. şuan sadece filmin reklamını yapıyorlar. film bitsin ikisinde başkalarıyla görürüz.
    son olarak 2008 yılında kristen'ın başka sevgilisi vardı. kız robert için onu bıraktı. şimdi rupert için robert'ı. yani ilk defa yaptığı birşey değildi. o yüzden bundan sonrakinide başkası için bırakır. alışkanlık yapmış nede olsa :D :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sana çok katılıyorum madem çok seviyor aldatırken hiç mi aklına gelmedi?

      Sil
  2. Yapmayın böyle ya :'( Görünce çok tuhaf oluyorum. Barışacak onlar, inanıyorum. <3 :'(

    YanıtlaSil
  3. yeni nesil çok mu geniş oldu acaba? önceki kuşak aldatmayı kaldıramazdı ama şimdi ki nesil ne olacak hata diyor. ya gerçekten genişler ya da kendilerine olmadığından başkası önemli değil. edwarbella yı seviyorlar ne olsada birlikte görelim istiyorlar. şu filmin modası geçince yeni oyuncular gelecek bunlar gidecek. o zaman kimsenin umurunda olmayacaklar.
    3 sene önce justin bieber yoktu veya One Direction. sürekli bu oyuncular konuşulup fanlardan ödül alıyorlardı. şimdi nesil onlara kayıyor, onlara ödül veriyor. zaten alacakaranlık filminin tadı kaçtı bunlarda gündemden düştü. film olarak açlık oyuncuları gözde olmaya başladı. genç ünlülerde de justin ile one direction.

    YanıtlaSil
  4. Please, don't be stupid! How can you trust someone who cheated on you? Yes, but in the end it was an instant cheated. Robert, Kristen still loves like the first day. We all know that. Would you say the same for him after what he did, but Kristen? Of course not.

    YanıtlaSil
  5. 1.Adsız arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Seven insan aldatmaz ki doğru ben burdan bangır bangır sesimi duyurmaya çalışıyorum. Bu kristen'ın ilk yaptığı bir şey diil ayrıca Robert sürekli farklı kızlarla diye ama beni kimse kala almıyodu. Sende belirttiğin için teşekkür ederim.Bence film tanıtımı yapıyorlar. Eğer gerçekten barışdıysalar neden hiç bir fotoları bile yok?Nerden biliyosunuz barıştıklarını?
    evet doğru 'people' dergisi güvenilir ama bakın türkiyedeki çoğu dergide aynı haberi yapıyorlar ama kanıtları yok. Çünkü film için çıkarıldı bu haber.Neyse şu film bi vizyona girsin bi kaç ay sonra herşey netlik kazanır.

    YanıtlaSil
  6. Admins understand that your news ROBSTEN fan.But please, Make Impartial News.. Please..

    YanıtlaSil
  7. Çekemeyenlere anten diyorum başka bişey demiyorum. Size ne la onların hayatından? Siz dönün önce bi kendinize bakın ne kadar adamsınız.

    YanıtlaSil
  8. yukardakine kristenın yaptığı bizim görüşümüze ters olduğu batmış. bizim değil ama yukardakinin adamlığı belli. evli çocuklu adamla işi
    pişireyim sonra kimse tepki vermesin, sevgilimde elimin altında dursun hayatıma devam edeyim modlarında. tabi hayata bir kaçamak, bir heyecan da lazım.

    YanıtlaSil
  9. İnsanlar yaptığı hataların bedelini ödeyerek ders çıkartır, ödül alarak değil. Bu bir çocuğu eğitirkende böyle. Kristen bu yaptığı şeyin ki hata değil bunu kendisi seçti, sonuçta kızın bir beyni var, sonuçlarına katlanıp elindeki şeyi kaybetmeli ki bir daha yapmasın. Michael'dan Robert için ayrıldı hemde büyük konuşup erkek arkadaşıma aşığım, ölüyorum, bitiyorum derken. Kimsede hani seviyordun demedi tam tersi destekledi ayrılmasını. Şimde de evli bir adamla sokak ortasında sevişme boyutuna geliyorsa bir tepki gelecek. Kimseye tutup sevmeyin artık denilmez ama bir ceza çekmeli. Robert terk etmeliki hem değerini anlasın hemde yaptığı herşeyi desteklemeyenlerin olduğunu görsün. Haa ama tutup bunda da desteklersen melek kristenın düşüncesi ne yapsam arkamdalar, Robert'ta saf elimin altında adamı dünyaya rezil ettim yanımda der devam eder. Böyle düşündüğüde belli oluyor. Toronto'da daha durgundu, nasıl tepki alacağını bilmiyordu, ilk kez çıkıyordu fanların ve basının karşısına ama Paris'te baya şımarıktı. Paplara gülmeler, yanlarına gidip poz vermeler falan. eee yaptığı herşeyde destek verenler varken bu kızda bu fanları kullanır.
    Ben her hatanın bir bedeli olduğuna inandığımda Robert'ın geri dönmemesini isterim. adam kendisini hakeden ile birlikte olmalı. zaten şu adamı biraz seven veya saygısı olan geri dönmesinide istemez. geri dönsün isteyenlerin çoğu kristen fanı. eğer robert affederse meleğimiz dedikleri kişi bir nevi aklanacak. sevmeyenlere size ne oluyor robert affetti diyecekler. sırf o yüzden robert'ı düşünmüyorlar. kristen'a yaptığı şeyden dolayı bir ödül vermedikleri kaldı.

    YanıtlaSil
  10. Arkiler size bi haberim var.Çok güvenilir bir kaynaktan.Robert bi kaç gün önce "UYANMAM GEREKEN BİR RÜYADAN UYANDIM." dimiş.Şindi öğrendime göre bu söz KRISTEN'a çok koymuş...Yani böyle diyen biri için ne düşünülebilir..Hala gerçekten birlikte oldukları mı?

    YanıtlaSil
  11. Ki Kristen'a karşılık Robert bu sözlerinin üstüne bir de "KENDİMİ DEĞİŞTİREMEM." demiş.Benden söylemesi, ister inanın ister inanmayın..Ama haber kaynaklarım güvenilir.Kuzenlerimden 2'si Amerika da, 1'i Fransa'da diğer 2'si ise Hollanda'da onlardan öğrendiklerim bunlar..

    YanıtlaSil
  12. Çok, çok ama çokk haklısın 16:39da yazan arkadaşım..Tüm herşeyi özetlemişsin.Yazdıkların karşısında hiçbir şey diyemedim..

    YanıtlaSil
  13. ben hala anlamadım bn roberti çok çok çok çok seviyorum kristeni de seviyorum ama ROBSTENİ SEVMİYORUM onlar birlikte olamazlar mümkün değil artık neden kristeni hala haklı bulanlar onların birlikte olmasını isteyenler var??? kristen hata yaptı o yüzden cezasını çekmeli ama ROBSTEN hayranları kristeni ödüllendiriyo sanki anlamıyorum o kız YILANNNN

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)