11 Eki 2012

Dylan Sprouse Video Oyunu Tasarımcısı Olmak İstiyor

Disney Kanalında yayınlanan 'Zack ve Cody' dizisinden tanıdığımız Sprouse ikizlerin en büyüğü Dylan Sprouse şu anda ne yapıyor merak ediyor musunuz ? 20 yaşındaki oyuncu şu anda New York üniversitesinde okuyor ve hayali ise video oyunlarının tasarımcılığını yapmakmış. Dylan üniversitesiyle yaptığı bu röportajda işte şunları söyledi;
Video oyunları ile herşey hikaye tarzında. Tabi eğer mekanikler, dinamikler ve bunun estetikliği hakkında düşünürseniz böyle. Bir video oyunları tutkunu olarak kesinlikle ordaki sanatı görmelisiniz ve oynadığınızda ise 'Kontrolleri gerçekten sevdim' diyeceksiniz. Daha sonra mekanikleri fark edeceksiniz. Bunlar video oyuncuları için biraz geride aslında.

10 yorum:

  1. oyyşş bu çocuk çok dadlu yaaa

    YanıtlaSil
  2. ne olmuş buna böyle :P gözaltı şişmiş :D

    YanıtlaSil
  3. Keş olmuş lan çocuk bu ne böyle :D

    YanıtlaSil
  4. zaten beyenmiodum bunu

    YanıtlaSil
  5. neden kötü yorum yapıyosunuz keş felan çocuk üniversiteye gidiyo yorgunluktan şişmişte olabilir gözleri uykusuzluktan. sizin hiçmi gözleriniz şişmiyoo! ve ayrıca cole ve dylen hala çok tatlılar ve öylede kalıcaklar !!!

    YanıtlaSil
  6. ohaa çok taş olmuş bu Dylan!

    YanıtlaSil
  7. ya göz altı şişebilir arada sırada benimde şişeye ama çocuk yakışıklı yaaaaaa :)

    YanıtlaSil
  8. ooo gözaltı şişmiş çok büyük olay cidden..

    YanıtlaSil
  9. Bu cocuga kac yildir hastayim ve cocuk manyak karizma olmus bayildimmmm

    YanıtlaSil
  10. Akıl var mantık var. Hergün takip eden biri olarak, keş olmadığını biliyorum! Bilip bilmeden yorum yapmayın. Üniversiteye de gidiyor, bir amacı da var!! Teşekkürler En Son Neler Oldu? -Sena

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)