9 Eki 2012

Demi Lovato ''Olmadığım Birisi Gibi Davrandım, Zavallıydım''

'X Factor' jürisi Demi Lovato 'Teen Vogue' dergisinin Kasım ayı sayısında yer alıyor. Aslında geçen günlerde Demi'nin röportajının bir kısmını yayınlamıştık. Ama umduğumuz gibi röportajın tamamı internete düştü ve onları da çevirdim. Ayrıca Demi'nin fotoğraf çekimlerinde çektirdiği fotoğrafların da devamı geldi. Çok güzelsin Demi.
Simon sana 'X Factor' e katılmanı önerdiğinde hiç tereddüt ettin mi ? Ya da heyecanlandın mı?
Bu üzerinde çok düşünülmesi gerekilmeyen bir şeydi benim için. Teklifi almadan önce bir toplantıda oturmuş kariyerim hakkında endişelenmiştim. Sadece işimi yürütmeyi istiyordum. Daha sonra dilediğim ve yapmak istediğim şeyleri düşünmeyi bıraktım. Yeni birşeyler yapmaya ve üretmeye hazırdım. Sonra Simon aradı.
Biraz korkunç gibi.
Öyle. American Idol yarışması başladığında 9 yaşındaydım. Ve hala hatırlıyorum o zamanlar bile kariyerim üzerinde çalışmayı bekliyordum. Ve şimdi Simon ile aynı panelde oturuyorum.
Ve Britney'le! O nasıl birisi ? Bu yolculuğa çıkarken onun hayranıydın değil mi...
Evet, Britney konserine gittidiğim ilk ünlüler arasında. İnanılmaz birisi. Beklenilenin üzerinde bir ikon. Onun tatlı, komik ve kurnaz olduğunu keşfettiğimde çok heyecanlanmıştım. Çok eğleniyoruz. Programda iki kızız. Bu yüzden birlikte sürekli kahkaha atıyoruz ve birbirimizin arkasını kolluyoruz.
Hala bir danışman olmak için biraz gençsin. Peki takımına vereceğin ne tür tavsiyeler var ?
Yetenekli bir şarkıcı olmanın yanı sıra bundan daha fazla şeyler var. Onları aklen gelecek olan herşeye hazırlayacağım, çünkü geçen zamanlar da bana çok şey oldu. Onları affediyorum, bir kısımda özellikle kendime yapmış olduklarım yüzünden. İkincisi ise artık daha çok ortalandım ve kim olduğumu biliyorum, performanslarım daha iyi oldu. İnsanlarla daha iyi ilişki kurdum. Uzun zaman olmadığım birisi gibi davrandım, zavallıydım. Sonra yeniden ortaya çıkıp ''Ben insanım, problemlerin var ve onları paylaşmak istiyorum'' dediğim de gerçekten bağlantı kurmaya başlamıştım. 4. Albümüm üzerinde çalışmaya yeni başladım, bana olanları müziğimde de yapmak istiyorum. İçinde fazla duygu barındırmayan şarkılardan çok sıkıldım.
Hikayeli şarkılar gibi mi ? Bunu mu demek istedin ?
Hayır. Mesela Adele'in bir şarkıcı olarak yarattığı yolu seviyorum. Çok duygusal ama aynı zamanda Taylor Swift'in yaptığı şeyi de seviyorum. Şarkılarına bir çok şey katıyor ve şarkıları hala çekcici. Demek istediğim radyolarda çalan şu elektronik müziklerden felan çok sıkıldım. İlk şarkım herhalde 2 ay içinde çıkar. Günün trendine uygun şarkı değil de insanların uzun süre dinleyeceği bir şarkı yapmak istiyorum. Kişisel olarak büyüdüm ve müziğiminde benimle büyümesini istiyorum.
Bundan iki yıl önce turunu kestin ve rehabilitasyona gittin. Şu an kendini sağlıklı tutmak için yaptığın şeyler neler ?
Açıkçası, uyuyorum, düzgün yiyorum, egzersiz ve meditasyon yapıyorum. Çekimlerde ya da turda da olsam bu günlük rutini devam ettiriyorum. Asla terapi randevularımı kaçırmamam gerektiğini biliyorum bu yüzden sağlığımı ilk sıraya koyuyorum.
Artık bazı şeylere 'Hayır' demen senin için zor mu ?
Bu öğrenmem gereken birşeydi. Hep çok sıkı çalışırdım ve fırsatların çoğunda çok heyecanlanırdım. Ama genç yaşta çalışmaya başladığım için hala memnunum, çünkü uzun süre bunu düşlemiştim. Aynı zamanda beklediğim fırsatlar istediğim gibi çıkmayabilirdide.
Çekimde, turda ve stüdyoda değilken neler yapmaktan hoşlanırsın ?
Sürekli yoğunum ama ailem ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi unutmuyorum. Rehabilitasyondan çıktıktan sonra arkadaş temizlemesi yaptım. Hayatımdan çıkardığım insanlar kalpten bana yakın olmayanlardı.
Ama hala aynı işi yaptığın arkadaşlarında var. Örnek olarak One Direction grubundan Niall Horan ile ilgili...
Niall gerçekten harika ve tatlı birisi. Ama erkek arkadaşım değil. Şu anda kendime odaklanmam gereken bir yerdeyim. Açıkça tabi ki insanlardan hoşlanacağım ve seveceğim ama şu anda bir ilişki yaşamamaya ihtiyacım var. Önce yalnız olmanın biraz da iyi olduğunu anlamalıyım. Şu anda gerçekten çok mutluyum. Asla bu kadar mutlu olabileceğimin mümkünatını düşünmedim. Çünkü moralim çok bozuktu. Ama kendimi inanılmaz hissediyorum. Hayalimi yaşamak gibi.

4 yorum:

  1. çok tatlı olmuşsun Demi seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  2. demim bitanem keşke nialla çıksa

    YanıtlaSil
  3. O şimdi güçlü olarak geri döndü.Korkun anticiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bi kız ve disney yızdızlarından en çok deminin sesi güzel gerçekten gerisi fasa fiso

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)