23 Eki 2012

Demi Lovato ''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''

JJJ röportajcısı Morgan McMurrin geçen günlerde eski Disney Channel yıldızlarından Demi Lovato ile birlikte bir röportaj gerçekleştirdi. Demi röportajda 'X Factor' ve gelecek albümü hakkında bir çok şeyden bahsetti. Demi'yle uzun bir röportaja hazır mısınız ? Hadi başlayalım.
Mean Stinks (Kötü Kokular) projesinin artık başkanısın! Sende lisedeyken ezilenler arasındaydın, projede rol almaktan dolayı heyecanlı mıydın ?
Evet heyecalanlıydım. Proje önüme geldi ve bana 'Bu projede yer almak ister misin? Çünkü bunun sana çok yakın olduğunu düşündük' dediler. Bende hemen 'Tabi ki!' dedim. Bana sordukları için gerçekten çok minnettarım. Çünkü proje gözlerimi daha çok açtı. Artık kaç kişinin ezildiğini bundan nasıl etkilendiğini ve bu projeden nasıl ilham aldığını biliyorum. Okullarında bu konu hakkında konuşmak değil bir farklılık yaratmak istiyorlar. Şu an çalışma yönündeler.
Çoğunun hikayesi seninkisiyle aynı değil. Bize ortaokuldayken nasıl mücadele ettiğini anlatabilir misin ?
Ezilerek büyüdüm ve bu o kadar kötüydü ki evde eğitim almaya başladım. Sanırım bir çok şeyi bunun yüzünden yapmak zorunda kaldım. O yaştayken çok güvensizdim ve insanlar hemen dedikodunu yapmaya başlıyordu.
Peki sen hiç onlar gibi olmak için birilerinin arkasından konuştun mu ?
Benim de masum birisi olduğumu söyleyemem. Çünkü eğer yapmadım desem yalan olur, insanların arkasından konuşmanız ve bir dram içinde olmanız mesajını vermek istemiyorum. Bence bu ezilmenin ve diğer şeylerin olmasının nedeni de bu. Tabi ki bende kontrolümü kaybettim ve bu yüzden de evde eğitim almaya başladım.
Çok küçük yaşta ezildiğini anlıyorum, peki bu kadar çok şey yaşarken seni insanlara yardım etmeye teşvik eden kimdi?
Annemdi. Yaşadıklarımı atlattım çünkü annem bana bunlar için diğer yanağımı çevirmem gerektiğini söyledi ve bana cesaret verdi. İlk başta bunları yapmak çok zordu ve yapmak da istemiyordum. Ama sonra birşeyi farkettim eğer vazgeçmezseniz insanlar bundan hiç hoşlanmıyor. Sizin artık incinmez olduğunu bilirlerse de size dokunamıyorlar. 
Seninle aynı yaşta olan insanların sana nefret mektupları yazmaları ve şarkılarını kendi eğlenceleri için kullandıkları doğru muydu ?
Evet doğru. Ben 11 yaşındayken birkaç tane sesli mesaj almıştım. Bana 'Berbat şarkı söylüyorsun' gibi şeyler diyorlardı ve sonra demo CD lerimi de partilerde eğlenmek için kırıyorlarmış.
Kulağa çok kötü geliyor!
Şimdi geriye baktığımda bunlar sadece bana aptal ve olgun olmayan insanların davranışları gibi geliyor. Ama ondan öncesinde bu beni çok incitmişti çünkü çok küçüktüm özgüvenim çok azdı. O günlerden beri bu tür şeylerin üstesinden gelmeye çalışıyordum.  
Bütün bu sıkıntılarına rağmen hepsini atlattın ve çok pozitif bir rol modeli oldun. Seni 'X Factor' de görmeye bayılıyoruz. Diğer 'X Factor' jürilerini bir kelimeyle nasıl tanımayabilirsin mesela ?
Teşekkür ederim! Hımm. Britney için değişik ya da komik diyebilirim, L.A için tatlı ve Simon için ise yaşlı. (Gülüyor)
Eğer 'X Factor'e katılsaydın ne söylerdin ?
Mesela asla Mary J. Blige‘in “I’m Going Down” şarkısını söylemezdim. Ya da Bruno Mars'ın‘ “Grenade,” ya da bir Britney şarkısı da olmazdı. Bilmiyorum sanırım bir Christina Aguilera ya da Kelly Clarkson şarkısı söyleyebilirdim.
Güzelmiş yani katılsaydın çok tedbirli olurdun öyle mi ?
Sadece sesimi ön plana koyacak şarkılar seçerdim ve tabi ki de davranışlarımı ön plana çıkarırdım.
Takımının kazanacağını düşünüyor musun ?
Kesinlikle takımımdan birisinin kazanacağını düşünüyorum. En iyi kategori bende ve çok heyecanlıyım. Bu gruptakilerin de benim gibi üstlerinde sahip olduğu aynı rahatlık var.
Britney ve senin için bir düet şansı var mı peki ?
Yapmayı çok isterim. Çok heyecanlı olur. Ama planlanmış birşey yok. Ama aklımda bulunduracağım.
Nick Jonas geçenlerde 'X Factor' de konuk jürisiydi. Yeni Jonas Brothers müzikleri için heyecanlanıyor musun ?
Evet! Gerçekten heyecanlıyım. Duymak ve onları desteklemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte çok şey yaşadık. 14 yaşındayken onlarla tanışmıştım. O zamandan beri onlarla uzun zamandır arkadaşız, onlarla aynı yaşantımızda aynı noktada olmak çok güzel. Onları destekleyeceğim ve daima onlar için mutlu olacağım.
Müzikten bahsetmişken gelecek albümün için hayranlarının beklentileri neler olabilir ?
Şu an da şarkı yazarken çok eğleniyorum. Son iki haftada iki şarkı yazdım çok neşeli ve eğlenceli.
Yani şarkılarının komedi bir yönü mü olacak ?
Harika ritimlerden oluşan komik sözler var. İlk başta dinlediğinde farkedemeyeceksin ve sonra şöyle diyeceksin 'Dur bi dakika daha demin ne söyledi' (Gülüyor)
Duymak için sabırsızlanıyorum. Peki son 3 albümünle bu albümünü nasıl kıyaslarsın ?
Sanırım bu albümüm daha iyi olacak. Elektronik dans müziğinden biraz uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü Pop radyolarında enstürmanların biraz arka planda kalmasını istiyorum. İnsanların gerçekten müziğimden keyif almasını istiyorum çünkü bu gerçekten müzik. 
Geçenlerde herkes Niall Horan ile birlikte olduğunu düşünüyordu..... Şu anda senin bir tutulduğun ünlü aşkın var mı ?
(Gülüyor) Evet şu anda vurulduğum ünlü... Chaning Tatum a aşığım. Çok tatlı. O da benim gibi Texas da yaşıyor ya da yaşadı. Karısı Jenna ile ilk tanıştığımda bunun hakkında konuşmuştuk biraz. Çok güzeldi. Chaning çok sevimli ve tatlı bir eşi olduğu içinde çok mutluyum. 
Çok tatlı. Peki en sevdiğin One Direction şarkısı ne ?
Sanırım şöyle başlıyordu''Get out, get out…'' adını tam olarak bilmiyorum ama bunu seviyorum.
Şu anda bahsettiğin şeylerden birtaneside bekar kalman. Peki hayranlarına verebileceğin ilk randevu gerginliği için tavsiyen var mı ?
Bu çok zor. Çünkü birisinden gerçekten hoşlanıyorsan ellerin terlemeye ve gerginleşmeye başlıyorsan yapabileceğin pek birşey yok. Ne kadar sürerse sürsün çok kez bunlar olacak. Ben de buluşmalarda gerginlik yaşadım. 2 Yıl sonra bile olmuştu hatta.
Ama yine de güzel birşey bu değil mi ?
Evet, harika birşey. İlk randevunda kendin olmalısın ve eğlenmelisin. Ve deodorant kullanmayı da unutmamalısın (gülüyor).Tırnaklarını kontrol etmeyi de unutma. 
Bizimle sohbet ettiğin için çok teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.

9 yorum:

  1. Yeni albümü için fena heyecanlıyııım ♥ :D

    YanıtlaSil
  2. sonunda yeni albüm geliyo ♥

    YanıtlaSil
  3. love demi <3
    she makes me alive !!!

    YanıtlaSil
  4. Butun lovitcler ve demi adina cok mutluyum o cok iyi biri onu cok seviyorum <3<3<3

    YanıtlaSil
  5. Demi cok sekersiin<3 get out get out ne yaa one thing degil mi o :))

    YanıtlaSil
  6. Demiiii seni seviyorum yeni şarkılarını büyük sabırsızlıkla bekliyorum <3 Sizin de ellerinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız :D

    YanıtlaSil
  7. Demii çok tatlı ya yerim <333

    YanıtlaSil
  8. sadece lovaticim ve bununla gurur duyuyorum.. ı love you ..

    YanıtlaSil
  9. 4ever Lovatic ♥

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)