28 Eki 2012

Christina Aguilera Sevgilisiyle Birlikte Cadılar Bayramı Partisi'nde

Christina Aguilera 27 Ekim'de Kaliforniya'da düzenlenen Cadılar Bayramı Partisi'ne sevgilisi Matthew Rutler ile katıldı. Kabarık pembe saçları ve seksi kıyafetleriyle muhteşem görünen Christina, eski dönemlerdeki bir asker kılığına girmiş olan Matthew'le oldukça mutlu görünüyordu. Ayrıca Christina geçtiğimiz günlerde farklı rollerde oynamak istemesiyle ilgili şunları söyledi;
"Dürüst ve gerçekçi bir şekilde kanatlarımı genişletecek gerçekten çok farklı bir iş yapmak istiyorum. Sokaklardaki bir esrarkeş ya da bir uyuşturucu bağımlısı. Ya da çılgın başka bir şey. Gerçekten beni kendim dışında gösterecek bir şey."

5 yorum:

  1. bi tane cocugunu parka götürdü yok alısverişe cıkardı diye haber duymadım su karıdan evladına kim bakıyosa amk bilmeden anne olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Sen öyle san. Christina oğluna her şeyden çok önem veriyor ve zaman ayırıyor. Christina'yı doğru düzgün takip etmeden, saçma sapan şeyler yazıyorsun. Christina'nın oğluna zaman ayrmadığını mı düşünüyorsun? O zaman şu haberlere bak: 7 Ekim: Christina Aguilera ve sevgilisi Matt Rutler, Max ve onun arkadaşlarnını futbol maçını izlemek için Studio City'de görüntülendi. 2 Ocak: Christina Aguilera, oğlu Max ve sevgilisi Matt ile New York City'de ki otellerinden ayrılırken görüntülendi.Aguilera'nın yanında 2004'te satın aldığı köpeği de bulunuyordu.14 Nisan: Christina Aguilera, erkek arkadaşı Matt Rutler ve oğlu Max ile New York'daki Otellerinden çıkarken görüntülendi. 1 Temmuz: Christina Aguilera, sevgilisi Matt Rutler ve oğlu Max ile Sky High Trampoline'deki Doğum Günü partisinden çıkarken görüntülendi. 4 Temmuz: Christina Aguilera, sevgilisi Matt Rutler ve oğlu Max ile Amerikan Bağımsızlık Gününde Los Angeles'daki bi sahilde görüntülendi. 6 Ekim: Christina Aguilera, oğlu Max, sevgilisi Matt Rutler ve Max'in bakıcısı ile alışverişe giderken görüntülendi. 14 Ekim: Christina Aguilera ve sevgilisi Matt Rutler, oğlu Max ile Cadılar Bayramı için California'daki Bal Kabağı Arsasında görüntülendi. Christina her gece Max uyumadan önce ona şarkı söylüyor. Christina, Max uyandığında ve uyumaya gittiğinde her zaman onun yanında oluyor. Christina, mutluluğunun oğluna bağlı olduğunu söylüyor, ve evde onunla beraber zaman geçirmeyi hiçbirşeye değişmeyeceğini söylüyor. Christina Aguilera: "Anne olmak ile ilgili olan en güzel şey hergün oğlum Max'in gülüşünü görmek. O kesinlikle hayatımın aşkı ve onun mutlu olduğunu bilmek beni mutlu ediyor. Mutluluğumun çoğu oğlum etrafında dönüyor. Yatakta onunla uzandığım zaman, yorganın altında ısındığım ve Alice in Wonderland gibi bir klasik bir Disney filmi seyrettiğim zamanlar en güzel zamanlar." Christina, oğluyla olabildiğince fazla zaman geçirmeye çalışıyor ama o bir şarkıcı ve onunda diğer şarkıcılar gibi sorumlulukları var. Christina'da hayatını yaşamayı hak ediyor. Christina'nın oğlu olabilir ama bu onun bütün gününü oğluyla geçireceği anlamına gelmiyor...

    YanıtlaSil
  3. yalnız fighter arkadaşımız baya sinirlenmiş

    YanıtlaSil
  4. fighter arkadaşa cevabım MUŞ

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)