5 Eki 2012

Chris Brown, Rihanna İçin Şuanki Sevgilisinden Ayrıldı

Chris Brown ve Rihanna tekrar mı beraberler diye bir dedikodu çıkmıştı. Sanırım dedikodu gerçeğe dönüyor. Chris Brown, Rihanna ile arkadaşlık kurmak için sevgilisi Karrueche Tran'den ayrıldı. 23 yaşındaki şarkıcı şöyle bir açıklama yaptı:
Bekar olup, kariyerime odaklanmak istiyorum. Karrueche'yi çok seviyorum ama Rihanna ile olan ilişkim yüzünden incinmesini istemiyorum. İkimizinde mutlu olması için sevgilim olmaması daha iyi
Dün Chris Brown twitter adresinden "Gerçek Chris Brown" adlı bir video yayınladı. Videoda Chris ve Rihanna'nın gece kulübünde yakınlaşma görüntüleri vardı. Ayrıca Karrueche Tran'le olan görüntülerini de gösterdi. Chris videoda şunları dedi:
Stres içindeyim. Biriyle bir geçmişin olduktan sonra başka birine aşık olmak... Benim için bu çok zor. İki insanı aynı anda sevmek diye birşey var mı? Bu mümkün mü bilmiyorum ama şuan kendimi öyle hissediyorum.
Video yayınlandıktan sonra Karrueche Tran twitter'a şöyle yazdı:
Neler oluyor?! Tek söyleyeceğim şey... İnsanların samimi duygularıyla oynayamazsın. Oynayamazsın işte! Hayat devam ediyor... Hepsi bu.
Rihanna da twitter'a şunu yazdı:
Bu bizi ilgilendirir. Sadece beni ve bebeğimi
Her ne kadar deli gibi Rihanna-Chris Brown ikilisine aşık olsam da Karrueche Tran'e üzüldüm.


8 yorum:

  1. oha rihanna hamile o zaman ve chris te bebek için ayrıldı olaya bak ya :D

    YanıtlaSil
  2. bu konuda daha önce yorum atmıştım ama tekrar söylüyorum chris büyük hata yaptı. hem şiddet uyguluyor hem de onun için ayrılıp bir kadını üzüyor herşeyi baştan düşünmesi gerekirdi bence.

    YanıtlaSil
  3. ya bebek derken Chris'den bahsediyo :D

    YanıtlaSil
  4. Karrueche en başta Riri'ye çok laf atıyordu dalga geçiyordu falan hatta ben pek sevmemiştim şimdide sevmiyorum ama sadece Chris'in en zor zamanlarında yanındaydı destek oldu bir sürü insanın dediği saçma şeylere katlandı Navy'ler Breezy'ler ağır hakaretler etti ama katlandı yani bu şekilde olmasına üzüldüm ben ama Chrihanna'nın geri dönmesine çok sevindim onlar birbirlerine çok aşık ve şimdi büyüdüler Chris yaptığı şeyden dolayı yeterince pişman oldu . Bence mutlu olacaklar çok sevindim .

    YanıtlaSil
  5. oha yha bunların hepsi türk filmi gibi :D hadi sefil aşıklar birbirinize koşun....ben ikinizide çok seviyorum ama chris daha en başta düşünseydi yapmamış olsaydı bunlar olmazdı diyorum..

    YanıtlaSil
  6. Chrisn kafası karşmş herhald. Riri snunda chrisi almayı basardı yuppi :)

    YanıtlaSil
  7. o kıza şu kadarcık bile üzülmedim rihanna o kötü durumlarda onları yanyana görmek zorundaydı ve kötü durumdaydı ve o kızın yaptığı ise onunla dalga geçti şu an ki durum ise kimin ger çek angelina olduğunu kanıtlıyor :D

    YanıtlaSil
  8. Okuyun yoksa pisman olursunuz m2.milliyet.com.tr/News/NewsArticle.aspx?ID=1607981

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)