26 Eki 2012

Avril Lavigne Nişanlısının Şarkısını Söyleyecek

Başarılı şarkıcı Avril Lavigne ve müzisyen nişanlısı Chad Kroeger 22 Ekim Pazartesi günü Los Angeles'ta görüntülendi.Bildiğiniz gibi Chad Kroeger aynı zamanda alternarif rock grubu olan Nickeback'in baş solisti. Onaylanmış bir bilgiye göre Avril Lavigne 'One Piece Film Z’ isimli bir animasyon filmi için Nickelback grubunun 'How You Remind Me' şarkısını söyleyecek. Bu haberi duyduğumda çok sevindim çünkü Nickelback'in en sevdiğim şarkılardan birtanesi ve onu Avril'den de duymak için çok heyecanlıyım. Şarkıyı dinlemek isterseniz klibini aşağıya ekledim. Nickelback'in bütün şarkıları zaten çok iyi. Kesinlikle dinlemelisiniz.Yorum yapmayı unutmayın!

7 yorum:

  1. Nickelback gerçekten harika bir grup ve ben bu şarkılarına hastayım.Acaba Avril'in söyleyeceği nasıl bir şey olucak çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bence Avril söylerse zaten süper olur :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bi haber ayrıca resimlerde Avril harika ve saçındaki mavide yine çok hoş

    YanıtlaSil
  4. Oha şarkı ciddden çok güzelmiş Avril söyleyince daha güzel olur :))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür admin bi tek sizin siteniz Avril'a yer veriyor Little black star'lar olarak sizin sitenize bayılıyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. Offf avril cok kilo almis nisanlisini ne yaniyorum nede sarkilarini dinledim o yuzden bir yorum yapamiycam. Avril in kilo almasi biseyi degistirmez ben onu yinede cok seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. biraz kilo almış gerçekten ama verecektir ve sesi ile ilgisi yok yani kilo alması hiçbirşeyi değilştirmez

    şarkı için çok heycanlıyım
    Avril artık geri dönüp ortağı sallamalı!!!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)