14 Eyl 2012

Zac Efron ''Ünlü Olmak İçin Burda Değilim''

Yeni filmi "The Paperboy" un sinemalarda gösterimi için gün sayan Zac Efron BlackBook dergisinin Ekim ayı sayısında yer alıyor. 24 yaşındaki oyuncu dergiyle yaptığı fotoğraf çekiminde yılanlar ve baykuşlarla fotoğraf çekildi. Ayrıca dergiyle yaptığı röportajda da yeni filmi ve ünlü olması hakkında konuştu;
Çok ünlü bir aktör olması hakkında;
"Charlie St. Cloud" filmi ilk çıktığında kafam karışmıştı, para için burda değildim; Bunun hiçbirine ihtiyacım yoktu. Ün için burda değildim. Bundan hoşlanmıyordum da. Sanat için burdaydım.
Zac Efron kendisini nasıl görüyor;
Zac Efron'ı izleyen bir erkek olarak kendim, kendimi çok fazla beğenmiyorum. Yani Zac Efron'dan nasıl hoşlanabilirim ? Eğer duygusal açıdan birşeyler yaparsa bunu ondan bekleyemem. Ama eğer mal gibi görümekten hoşlanmıyorsa, yüz üstü düşmekten korkmuyorsa, eğer yeterince sağda solda oyalanıp homurdanarak iş yapmıyorsa, bir gün ondan hoşlanabilirim.
Yeni çıkacak olan "The Paperboy" filmi hakkında;
Riskli bir projede olmak istemiştim. Taşvan yuvasının ne kadar derin olabileceğini ve oraya ne kadar girebileceğimi görmeyi istemiştim.

3 yorum:

  1. hıgh school musıcal da bı havası vardı sımdı o da gıtmıs ıyıce tıpı kaymıs

    YanıtlaSil
  2. tatlım sen kendi tipinle ilgilen önce bir, onun tipine laf atarken aynanın karşısına geç ve iki kere düşün olur mu? High School Musical'da harikaydı ve insanı kendine hayran bırakıyordu ama o artık büyüdü. 24 yaşında biri için inanılmaz kabiliyetli ve hala çok yakışıklı.Senin şimdi rüyanda bile göremeyeceğin ünlülerle çalışıyor ve eğleniyor ;)

    YanıtlaSil
  3. sorunlu musun sen resmen kendını ona adamıssın ben sadece kendı flkırlerımı soyledım burası ozgur bı blog. sen kımsınde benım tıpıme hakaret edıyosun!ben sana bı sey mı dedım sana noluyosa sen bı haddını bıl hakaret etme hakkın yok!o halk onunde olan bırı ve tabıkıde elestırebılırm sen seversen sev sende alttakı yorumda edeplıce sevgını bellı et baskasına hakaret etme.seven sever sevmeyen sevmez sevmek zorunda mıyım! Burası acık bı blog.ugrasılan seylere bak!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)