2 Eyl 2012

Yakında Başlayacak 10 Yeni Dizi

Şimdi diyeceksiniz "bunu yapmanın ne alemi var? Türkiye'de bu diziler yayınlanmayacak ki?" Zaten bu ülkede yabancı dizileri takip eden kişilerin çoğu internetten takip ediyor. Büyük ihtimalle bu diziler internette yayınlanır ve biz de izleyebiliriz. Belki bazıları birkaç sene sonra televizyonlarımız da bile yayınlanabilir. Öncelikle şunu söyleyeyim. Göstereceğim dizilerde en az 1 oyuncunun dizisini/filmini izlemişsinizdir yada tanıyorsunuzdur. Dizilerin hepsi güzele benziyor.



Go On: Dizide Ryan eşinin ölümünden sonra arkadaşlarının yardımıyla zorunlu terapi seansları alıyor ve teselli arıyor. Aradığı şeyi de buluyor.


Partners: Will & Grace dizisinin yazarlarınından çıkan bu komedi dizisi uzun süredir arkadaş olan Louis ve Joe, Joe nişanlanıp, Louis uzun süreli bir ilişkiye girdikten sonra arkadaşlıkları büyük bir sınava girişini anlatıyor.

The Mindy Project: Özel hayatı ve iş hayatı arasında mücadele veren bir doktoru anlatıyor.

Guys With Kids: Jimmy Fallon'ın yapımcılığını üstlediği bu dizi 30 küsur yaşında ilk kez baba olan adamların, ebeveynlik mücadelesini anlatıyor.

666 Park Avenue: Bir apartmanda yöneticilik yapmaya başlayan ve apartmandaki olağanüstü olaylara şahit olan çifti anlatıyor.

Nashville: Artık ünlü olmayan counrty müzik şarkıcısı ile yeni bir yıldız olan şarkıcı (Hayden Panettiere) ile zorla çalışmasını anlatıyor.

Arrow: Kendini suç ve kötülüklere adamış okçulukta oldukça başarılı olan (Robin Hood'u andıran) bir süperkahramanı anlatıyor.

Chicago Fire: Chicago'da çalışan itfaiyecilerin günlük yaşamını anlatıyor.

The Carrie Diaries: Carrie Bradshaw adındaki genç kızın hayatını anlatıyor. Dizi 80ler'de geçiyor.

The Zero Hour: 20 yıl boyunca bir değişik olayları anlatan bir dergide editörlük yapan ardından karısı kaçırılan bir adamın zamanda yolculuk yapmasını anlatıyor.

666 Park Avenue dizisini izleyeceğim sanırım.

7 yorum:

  1. vampiregirlnikki2 Eylül 2012 19:57

    The Carrie Diaries'deki kiz Josh Hutcherson;un oynadigin Bridge To Terabithia'daki kiza benziyor..O mu acaba?

    YanıtlaSil
  2. Bende izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. go no izlenmez mi matthew perry var:D

    YanıtlaSil
  4. the carrie diariesi zaten izlemek istiyodum sex and the citynin karekterinin gençliğini anlatıyomuş ve bu seferki gençlere hitap edicekmiş

    YanıtlaSil
  5. @vampiregirlnikki evet o kız gerçek adı AnnaSophia Robb :)

    YanıtlaSil
  6. 666 mı? al işte İLLUMİNATİ !!

    YanıtlaSil
  7. illuminatine baslatma şimdi salak!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)