5 Eyl 2012

Vanessa Hudgens Ve Austin Butler Öpüşürken Görüntülendi!

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ve Rachel Korine'in başrollerini oynadığı Spring Breakers filminin galasının birkaç gün sonra İtalya'nın Venice şehrinde olacağını söylemiştik. Geçtiğimiz günlerde Selena şehre gelmişti, dün ise diğer oyuncular da geldi. Vanessa Hudgens'a sevgilisi Austin Butler eşlik etmişti. Beşli 4 Eylül akşamı birlikte yemek yediler. Bu esnada Vanessa ve Austin, kameralara öpüşürken yakalandı! Fotoğraflardan anladığımız kadarıyla grup o akşam çok eğlenmiş. 

24 yorum:

  1. Ayy vanessa kadar or*spu birini görmedim.Zaci bıraktı Austin'e bulaştı.ne iğrenç varlık. ashselena süper ! vanessa cok gereksiz orda.sanki rol yapabiliyoda...yetenek yok o kızda.çıplak fotoları sayesinde ünlü..

    YanıtlaSil
  2. şu vanessa'ya bir türlü ısınamadım nedense çok gıcık oluyorum

    YanıtlaSil
  3. neden bu kadar anticisiniz ya siz sanki şu hayatta tek bi kişiylemi çıktınız sadece bi keremi sever insan hayır artık insanları yargılamaktan vazgeçin(vanessa fanı değilim)

    YanıtlaSil
  4. sadece zac yüzünden yargılamıyoruz ki vanessayı...kızın bi iticiliği var.çok yapmacık.ne biliyim disneyde bi ona ısınamadım.gerçekten yapmacık.bide dudaklarını büzüp poz vermesi.cidden kusmalık.

    YanıtlaSil
  5. admin küfür ve benzeri şeyleri neden yayınlıyosun. yorumlara baksana!!

    YanıtlaSil
  6. Posterini yakıcam. Gerçekten ..... olmaya başladı. Normalde seviyorum ama soğumaya başladım

    YanıtlaSil
  7. yuh admin şu yorumları oku! sen de sevmiyosun galiba Vanessa'yı.

    YanıtlaSil
  8. mercimek kadar beyniniz yok be Anti-Vanessa olanlar !

    YanıtlaSil
  9. Türk nessasaurlar yabancı nessasaurlar onu o kadar çok seviyo ki size hiçbir ihtiyacımız yok. onu sevmeyerek kendiniz kaybediyosunuz. ve hakaret ederek seviyenizi gösteriyosunuz.

    YanıtlaSil
  10. Hepiniz s.ktirin or.spular. Ne istiyonuz lan Vanessa'dan? O asla or.spu değildi ve olmayacak da. Ne kaltak insanlarsınız lan siz? Hepinizi s.kerim Vanessa'ya laf yok.

    YanıtlaSil
  11. Siz İnsanlaarı Tanımadan Yargılamayın Vanessa bir kaç kişiyle çıktıdiye mi or*spu he size sorarım bu ne malıktır siz onu itici buluyosanız buluyosunz kanınz ısınmadıysa ısnmadı buna dediğim bişey yok ama ona böle şeyler demeye hakkı yok sevgilisi siyilmi öper öpmez sizene yani Zac'i bıraktı Austine bulaştı lafınıda hiç anlamam yani nasıl Vanessa zorlamı austinle çıkıyo austinde bunu istiyo zorlyapılıcak iş diyil tek yönden yargılamayın...

    YanıtlaSil
  12. Hey hey heyy siz kime or*spu diyosuuz yaa ne hakla diyebilirsiniz, bu hakkı size kim veriyo anlamadım biz sizin sevdiğiniz ünlülere küfür etsek dünyayı yakarsınız. Ne istiyonuz olum kızdan sizene sevgilisinnden.

    YanıtlaSil
  13. Vanessa mı çıplak fotoğrafları sayesinde ünlü? Öyle bir konuşuyorsunuz ki,sanki Vanessa bilerek verdi onları internete. O fotoğrafların hepsi telefonu hacklendiği için internete düştü ve evet o zamanlar öyle ünlüydü ki birileri gizli bir şeylerini ortaya çıkarmak için uğraşıyordu. Hala da ünlü,değişen bir şey olmadı. Vanessa 14 yaşından beri oyunculuk sektörünün içinde ve siz hala fotoğraflar sayesinde ünlü oldu diyebiliyor musunuz? Vanessa binlerce güzel şey yaptı,her şeyden önce mükemmel bir oyuncu. O kadar fedakar ki, rol için gözünü kırpmadan saçlarını kestirdi, kilo aldı. Herkes her zaman olduğu gibi arkasından atıp tuttu ama o umursamadı,her zaman gülümsedi ve şimdi eski fiziğine kavuştu,saçlarına da yavaş yavaş konuşuyor. Böylesi fedakar bir oyuncuya laf atan sizler kaç tane iyi şey yaptınız kendi hayatlarınızda?
    İlk sevgilisi Zacti ve 5 yıl süren destansı bir aşkları vardı. Daha sonra çok çok kısa bir süre Joshla çıktı ve şimdi nerdeyse 1 yıldır Austinle birlikte. Çok merak ediyorum hepiniz gerçekten namus abidesi misiniz ki burdan rahatlıkla Vanessaya küfür edebiliyorsunuz? Hayalinizdeki çocuklara sahip olduğu için ona küfretmek sizi sadece alçaltır.
    Ve çok yapmacık diyen arkadaşım, bu kız ödül törenlerinde bile makyajını abartmayacak kadar doğal bir kız. Hatta farkettiysen üstteki resimlerde makyajı yok denecek kadar az. Hadi doğal güzelliğini geçtim,kişilik olarak ne yapmacıklığını gördün?
    Asla ama asla ulaşamayacağınız yakışıklılıktaki çocukla çıktı veya çıkıyor diye ondan nefret ediyorsunuz ya,ne kadar zavallı görünüyorsunuz anlatamam. Burdan anonim bir şekilde klavye artistliği yapması çok kolay değil mi? Neyse,siz ondan nefret etmeye devam edin, O ise en içten ve en muhteşem gülümsemesiyle,oyunculuk konusunda her gün kendisini daha da geliştirerek hayallerinizi yaşamaya,hayallerinizdeki çocukla yaşamaya devam etsin. Öptüm canlarım :*
    -ben de anonim olmak istemedim,hala bir derdi olan varsa eklesin,konuşabiliriz :) http://www.facebook.com/berna.hudgens.35

    YanıtlaSil
  14. Eğer onu sevmiyorsan bunu dile getirme.Tabi Nessassaurlardan laf yemek istemiyorsan

    YanıtlaSil
  15. Oldum olası Vanessa'yı eleştiren insanların sinemadan anlamayan çoluk çocuk olduğunu düşünmüşümdür ve beni tekrar haklı çıkardığınız için teşekkür ederim. Belkide Vanessa artık basit bur Disney oyuncusu olmadığı için bir tek onu sevememişsindir. Vanessa yetişkin ve başarılı bir Hollywood oyuncusu. Gayet küçük yaşlardan beri bu işin içinde olan mesleğini tekniğini her şeyini gayet iyi bilen ve harikulade bir biçimde icra eden bir kişi. Selena ise Disney'in çocuk denilen kesimdende daha küçükler için yapılan saçma salak dizisiyle ünlü olmaya çalıştı. Sonra baktì sadece bu saçma salak diziyle olmuyor onu daha popüler yapacak bir magazin malzemesine ihtiyacı var. O da gitti Justinle çıkti. Sonra album vs. çıkardi ve yine aynı şekilde çocuk ve daha küçük kesimler için. Vanessa nin hedefi hep daha buyuktu sirf bu yuzden album cikarmis olmasina ve o haika sesine ragmen müzik kariyerini birakti neden cünkü oyunculukta çok başarılı ve yetenekli. Oyunculuk mesleğine aşık biri. Selena o basit sesini ve beceremediği dansını kendisini magazin malzemesi yaparak pazarlarken Vanessa Oscar gecesinde Beyonce gibi dunyanin en onemli sesi, en onemli danscisi ve en onemli muzisyenlerinden biriyle sahneye cikti. Onun disinda Vanessanin zaten asil meslegi dunyanin en zor mesleklerinden biri olan ve en fazla yetenek gerektiren meslegi olan muzikal oyunculugu. Hem dans, hem oyunculuk, hemde muzik bu ucunu birarada yapabilen sayili "basarili" kisden biri Vanessa. Hollywoodda, Broadwayde dunyanin en onemli sahnelerinde yapti muzikalini. Ayrica Zacle Vanessa dunyanin en mukemmel en ornek ciftiydi. Ona yavsiyodu oyleydi boyleydi diye magazinsellesmediler hic bir zaman. Selenanin onun bunun sevgilisini elinden alip iki ayda bir sevgili degistirirken Vanessa ve Zac yaklasik 5 yil boyunca birliktelerdi. Sonrada gayet saygili bir sekilde ayrildilar ve " ikiside yollarina devam ettiler" . Vanessada ne kadar zaman sonra Austinle cikti. Su an yeni ornek ciftte Vaustin cunku harika bir ciftler. Bilmem anlatabildim mi sevgili bilgisiz yorumcular

    YanıtlaSil
  16. Tövbe tövbe şimdi ağzımı açtırtıcaksınız. Kaç yaşındasınız lan siz? Sizene Vanessa'dan. Kimi severse sever. Her büyük aşk bir gün biter. Herkes ömründe 1 kere aşık olur, 1 kere sever diye bir kural yok ki! Yemin ediyorum; hayatımda Vanessa'dan daha sempatik, daha sevimli bir insan görmedim. Ne zaman onun yüzüne baksam, içime huzur doluyor. Anlamsız bir şekilde gülümseyesim geliyor. Bugüne kadar kaç tane kötü davranışını gördünüz? Neyi yanlış yaptı? Birkaç tane çıplak fotoğrafı var diye, hemen ağzınıza dolanmış. Onun sadece adını biliyorsunuz, hikayesini değil! Ne yaşadıkları hakkında hiçbir bilginiz yok. Bu yüzden susun derim. Gerçekten yorumları okuyunca gözlerimden yaşlar süzülmesine hakim olamadım. Vanessa bir kenara, sizin insanlığınız ölmüş. Dönün bir aynaya, önce kendinize bakın. Onu yargılamak size düşmez. DESTEKLEYIN DEMIYORUM, AMA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ!

    YanıtlaSil
  17. yürüyün kim tutar sizi bnde sizin kadar vanessa hayranıyım ve bunları okuduğumda çok sinirlendim. ama hepsine mükemmel şekilde cevap vermişsiniz.birilerine küfür etmeden önce bin defa düşünürler artık. sonuna kadar arkanızdayım

    YanıtlaSil
  18. aynenn kızlarr! Süper savunmuşşsnzz Vanessayıı <3 Bende arkanızdayım... Vanessa herşeyin en iyisini hakediyor. <3

    YanıtlaSil
  19. len siz ona orospu demeden önce kendinize bakın! kim bilir kaç kişinin altına yattınız! gidin bi namusunuzu temizletin vanessaya laf etmeden önce! kelebek anlamına geliyo ismi ama kelebek gibi uçar arı gibi sokar cicişler ;) sizin topunuzun amına korum! simdi hepiniz adresinizi verinde kim orospu görürüz! ya sizin gibi sürtükler vanessa gibi bi dünya harikasına nasıl laf eder anlamıyorum.beyninizde bisi var dicem de beyin yok abi beyin yok! ashley ve selena ya nie laf etmiyonuz o zaman? vanessa size batıyo demi? lan kızın namusu yerinde! o çığlak fotoğraflarıda basına parayla 'al bunları yayınlada bari çığlak ünlü olıyım' die vermedi! basına dingilin biri sızdırdı! alayınız gelse vanessa nın orospu olduğuna kanıt bulamaz. biriyle mi yattı? HAYIR. biriyle mi sevişti? HAYIR. birine mi göt verdi? HAYIR. peki amacınız ne sizin göt verenler uçkurular! bütün nessasaurslar sizin amınıza çomak sokar!

    YanıtlaSil
  20. Nessasaur olmayıp da bizi destekleyenlere öpücükler kalpler <3333333 Sayıca azız ama,hepimiz birbirimizle çok iyi anlaştığımız için hemen organize olabiliyoruz,hayran grubumu seviyorum :')

    YanıtlaSil
  21. Vanessa'nın biriyle yatmadığını nerden biliyorsun özel hayatından sen mi sorumlusun.

    YanıtlaSil
  22. birileriyle yatmış olsa bile özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. onun biriyle yatmış olması hayranlarının ona olan sevgisini değiştirmez.

    YanıtlaSil
  23. Afedersiniz ama onlarda normal Josh'la bilemem ama Zac ve Austin'le yatmıştır. Hemde bir çok kez çünkü onlarda normal tamam mı ? Eğer Türk olsaydı sizden ndaha namuslu olurdu haberiniz olsun antiler. Yada siz onların yetiştiği ortamda yetişseydiniz şuana kadar kaç erkeğin altına yatardınız bi düşünün.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)