8 Eyl 2012

Ünlüler "Kanser İçin Ayakta Kal" Etkinliğinde

Yardımsever ünlülerin çoğu 2012 Kanser İçin Ayakta Kal televizyon yayınınına katıldı. Los Angeles'da düzenlenen yayına Gwyneth Paltrow, Robert Pattinson, Taylor Swift, Justin Timberlake, Jessica Biel, Alicia Keys, Sofia Vergara gibi ünlüler vardı. Ayrıca gecede Alicia Keys ve Taylor Swift performans sergiledi ve Taylor yeni şarkısını ilk kez burada söyledi. Taylor'ın şarkısının ismi Ronan. Neden Ronan diyecek olursanız Ronan 4 yaşında kanser yüzünden ölen bir çocuk ve Taylor bu şarkıyı ona yazmış.

9 yorum:

  1. Taylor şarkıyı söyledikten sonra ağlıyacak gibi oluyor http://25.media.tumblr.com/tumblr_ma0h4xlZh81qfoj4do1_400.gif ♥ Bu kız gerçek bir melek evet bu kesin çünkü Taylor bu Ronan şarkısının tüm gelirlerini o kanser kurumuna bağışlayacak twitterdan söyledi ayrıca Taylorun WANEGBT şarksı itunesta birinci sıradeyken Ronan şarkısı ikinci sırada♥

    YanıtlaSil
  2. OHA taylor bu konserden çıktıktan sonraki fotoğrafı;http://facebook.com/photo.php?fbid=468092749888873&id=179837588714392&set=a.187684651263019.43825.179837588714392&relevant_count=1&refid=17&ref=stream&_ft_=fbid.468092769888871 BIRI TAYLORA YAPMACIK MI DEMIŞTI?

    YanıtlaSil
  3. AH TAYLOR! KANATSIZ MELEK! Yeni şarkısı ççook güzel ağlamıştı bende ağladım şarkı çok güzel ve duygusal itunesta ilk 2 taylorın rakibi kendisi ÇOK GÜZEL!!

    YanıtlaSil
  4. :( Taylor ♥
    şu anda çok duygulandım. Sevgililerine şarkı yazınca sübyancı diyen kafasız biri vardı. evet şimdi kanserden ölen bi ÇOCUĞA yazdı bu şarkıyı, şimdi de sübyancı de mi? Neyse bu gibileri boşvericem. şarkının tüm gelirlerini kanserli çocuklara bağışlayacakmış. Bu kızı sevmeyenleri anlamıyorum :( swiftie olmasa bile sevilecek bi kız. sevmilecek bi kız olsa bile saygı duyulcak bi kız.

    YanıtlaSil
  5. waow gerçekten ronanı söyleidkten sonra gözleri doldu. vay be, o çocuğa da şarkı yazmış. işte onu sevmemin bir nedeni daha <3 çok çok güzel bişey bu yaptığı, çok takdir edilecek bişey daha ne denilebilir ki; MELEK..

    YanıtlaSil
  6. şarkıyı söyledikten sonra çok duygulandı. ağlıyacak gibi oldu. o çocuğun annesi ''taylorun şarkılarını dinleyerek hayat buluyor'' demiş ve taylor 3 gün ağlamış :( inanamıyorum ya :( çok duygulandırdı beni de

    YanıtlaSil
  7. Robert tam bir yardımsever geçen sene de böyle bir etkinliğin içindeydi onu çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  8. Miley saçlarını kestirip vakfa bagışlayınca herkes o bi melek falan diye gezindi özellikle ÜTY gibi büyük sayfalar ve ESNO.Taylor Swift bu yayınladıgı şarkının gelirinin tamamını kanserliler için bagışlayacak ama kimse bahsetmiyor çünkü O BASİT BİR DİSNEY STARI DEĞİL ÖYLE OLSAYDI HERKES PAYLAŞIRDI NE DE OLSA KİMSE BAŞARILI İNSANLARI ÇEKEMİYOR VE SİZ BU HABERİ FACEBOOK SAYFANIZDA PAYLAŞMAMANIZ GERÇEKTEN ÇOK ACI

    YanıtlaSil
  9. ya bence de ya Allahın her günü facebook sayfalarında hep belirli kişiler var onlara bu kadar özen gösteriliyor, çok saçma.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)