11 Eyl 2012

'The Perks Of Being A Wallflower' Filminin Hollywood Galası Yapıldı!

Son zamanların en merakla beklenen filmlerinden 'The Perks Of Being A Wallflower'ın Hollywood galası 10 Eylül'de gerçekleşti! Filmin kadın başrol oyuncusu Emma Watson, krem rengindeki elbisesyile harika görünüyordu. Filmin diğer bir oyuncusu olan Nina Dobrev, kırmızı ve şahane bir elbise giymeyi tercih ederken erkek başrol oyuncularından Ezra Miller yine değişik ama güzel tarzını konuşturmuştu. Galaya katılanlar arasında filmin diğer bir oyuncusu Mae Whitman da vardı. Ayrıca ekip, galaya katılamayan Logan Lerman'ı da unutmayarak kırmızı halıda Logan'ın maketiyle poz verdi!
 
 

6 yorum:

  1. ninam benim :) her zamanki gibi muhteşem <3

    YanıtlaSil
  2. Logan Lerman neden katılmadı?

    YanıtlaSil
  3. Ay Nina'm canım benim <3 çok güzel ve şık olmuş yine Emma'da öyle ayrıca çok tatlılar ya Logan'ın maketiyle poz vermişler :)Ayrıca burda ne zaman vizyona vireceği kesinleşti mi ? Fragmanda bir şey dikkatimi çekti sanırım Nina filmde pek ön planda değil yani çok az görünüyor ben özellikle Nina bu filmde olduğu için izlemek istiyorum ama diğer oyuncularda süper.

    YanıtlaSil
  4. haha çok güldüm ya :) Logan<3

    YanıtlaSil
  5. Ezra miller'ı kimse takmıyo adfgj Yamuk suratlı bişey neresini seviyorum bilmiyorum ama seviyorum :D

    YanıtlaSil
  6. nina yaaa sana aşıgımmmmm muhtesemsınnn !!!!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)