7 Eyl 2012

Taylor Swift - MTV Video Müzik Ödülleri 2012

'We Are Never Ever Getting Back Together' şarkısıyla iTunes'da rekor kıran Taylor Swift 6 Eylül Los Angeles'ta Staples Merkezinde düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri törenine katıldı. Tören için takım bir beyaz pantolon ve ceket giyerek sade görünüm kazanan 22 yaşındaki şarkıcı törende performans gösterecekler arasında.

6 yorum:

  1. woww süperdi! Kırmızı ruj ve beyaz takım elbise... KİMSE TAKIM ELBİSE İLE GELECEĞİNİ TAHMİN ETMEMİŞTİR. BAYILDIMMMM!!!<3

    YanıtlaSil
  2. En farklısı buydu bence <3 canım tam bi fark yarattı. harika giyinmişti. ne yalan söyleyim ben de elbise falan beklerdim ama buna da bayıldım çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. en şık olanlardan biriydi bence, taylorı daha önce kırmızı halıda hiç takım elbiseyle görmemiştim (: ama beğendim çok zarif olmuş

    YanıtlaSil
  4. çok taş♥ zaten tayloru görünce suratım--> ♥_♥


    YanıtlaSil
  5. bence fiziğine takım elbise çok yakışmış (: ben çok beğendim ama ne yalan söyleyim göz makyajı pek hşuma gitmedi. ama güzel(:

    YanıtlaSil
  6. Kırmızı rujlu beyaz melek♥




    :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)