5 Eyl 2012

Spring Breakers Filminin Basın Toplantısı Yapıldı

Selena Gomez, James Franco, Vanessa Hudgens ve Ashley Benson'ın başrolünde oynadığı 'Spring Breakers' filminin ilk basın toplantısı 5 Eylül Çarşamba günü 69. Venedik Film Festivali sırasında Plazzo Del Casino'da yapıldı. Spring Breakers filmi çekilmeye başladığı ilk günden beri çok konuşulmuştu. Sizce film gişelerde de iyi bir başarı elde edecek mi ?

10 yorum:

  1. Tipini Yediğim Selenaya bakın ya taşş aşkım ya çok tatlı :) <3

    YanıtlaSil
  2. selena inanılmaz gözüküyo bu kız gerçekten güzel

    YanıtlaSil
  3. Kızların hepsi filmde fazla açık giyindiklerini düşünüp kapanmış gibi. Ama hepsi çok da şık olmuş. Çok beğendim -öykü

    YanıtlaSil
  4. aşkım vanessam <3

    YanıtlaSil
  5. Selena ve James Franco'ya bayıldım. :))

    YanıtlaSil
  6. seviyorsunuz diye fazla abartmayın bence selena teen mi ne işte o ödülde çok güzeldi burda da çirkin diyemicem ama kıyafeti iğren. makyajı da hiç hoş değil.

    YanıtlaSil
  7. Ahahahahhahhaha selenaya bak aptal ne igrenc olmus anlamiyorum ben bu kizi Kristen'a mi ozenmis burda? Zaten Miley cakmasi bu kiz allahim Miley ne giyse ertesi sabah onun ustunde ayy yuzsuz kopek

    YanıtlaSil
  8. Kadronun en iyi oyuncusu: James Franco. Adam king yaa

    YanıtlaSil
  9. James <33333333333333333333

    YanıtlaSil
  10. Selena hayrola yavrum oğlungilini mi evlendiriyorsun? Selenanın yaşına göre bu kıyafeti güzel bulanlar,beğenenler 21.yy çıksın lütfen.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)