8 Eyl 2012

Spring Breakers - 2012 Toronto Film Festivali

Selena Gomez, Ashley Benson ve Vanessa Hudgens 7 Eylül Cuma günü Toronto, Kanada'da düzenlenen Toronto Film Festivali'ne katıldı. Festivalde Spring Breakers filminin prömiyeri yapıldı. Ayrıca festivalde filmin diğer oyuncuları James Franco ve Rachel Korine de vardı. Selena Gomez Marchesa elbise giymiş, Dana Rebecca küpe, Melinda Maria yüzük takmıştı. Ashley Benson, Dolce & Gabbana elbise giymiş, Dana Rebecca mücevher takmıştı. Vanessa Hudgens ise Marchesa elbise giymişti. Sizce hangisi daha şık? Ben Vanessa Hudgens'ı çok beğendim.

9 yorum:

  1. selenammmm bir tanem sana ölürümm aşkımmm

    YanıtlaSil
  2. Selenayı severim ama son günlerde çok büyüksü şeyler giyiyor o henüz 20 yaşında. Mileyde MTV VMAda öyle olmuştu, bence yaşlarına göre takılsalar çok daha şık olabilirler ama her ne kadar öyle olsa bile Selenanın elbisesi ve ayakkabısı harika♥ Dördünün arasından bende Vanessayı begendim

    YanıtlaSil
  3. Selena harika süper öldüm geberdim . Gurur duyuyorum seninle <3

    YanıtlaSil
  4. TABİKİ VANESSA HUDGENS

    YanıtlaSil
  5. Bir saniye James Franco'nun gülüşüne bakar mısınız? Erkek olsaydım, tek idolüm o olurdu!:D

    YanıtlaSil
  6. tabikide VANESSA ölürüm sana ya :)

    YanıtlaSil
  7. bence en şık james :) yesinler jamesciğimi:D

    YanıtlaSil
  8. Selenamm <3<3<3 I love you so much

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)