3 Eyl 2012

Selena Gomez, Spring Breakers Galası İçin Venedik'e Gidiyor

Selena Gomez, Paris'ten Venedik'e gidiyor. 2 Eylül'de Charles de Gaulle Havaalanı'nda görüntülenen Selena, uçak yolculuğu için şık ve rahat kıyafetler tercih etmişti. Spring Breakers'ın Venedik galası 5 Eylül'de yapılacak. Galaya filmin diğer başrol oyuncuları Ashley Benson, Vanessa Hudgens ve Rachel Korine de katılacak. Sizce dörtlü gecede nasıl bir görünüm tercih edecek?

8 yorum:

  1. Selena yine çok güzel.<3

    YanıtlaSil
  2. Yine Yine Yine Çooook Güzelsin Selenam :) <3

    YanıtlaSil
  3. vanessa nın kıyafet ve duruş bakımından ön plana çıkabilir diye düşünüyorum ashley nin ne giyeceğini pek kestiremiyorum umaırm teen choice deki gibi felaket olmaz ama selenanın yaşına uygun şık bir şeyler giyeceğini düşünüyorum rachael korini yi pek tanımadığım için ne giyeceğinitahmin edemiyorum. selena havaalanı için uygun bir şeyler tercih etmiş kendisi gibi davrandığı için onu kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ben siteme daha önce koydum oraya bakmak isterseniz
    http://ensondakikada.blogspot.com/ gelin :D

    YanıtlaSil
  5. BU SELENA'MIN HATER'LARINA GELSİİİNNN!!!!!!!!
    directioner lar perrie yi kabul etti siz bir bucuk yıldır selena yı hazmedemediniz simdi ama onla ünü icin para icin cıkıyo dersenizde kazandıgı paranın yarısından cogunu hayır kurumuna bagıslıyor justin lede neden ünü icin cıksın ki onla cıktıgı icin siz beddua ederek kardesini oldurdunuz kardessiz kaldı bir sürü hater kazandı annesi ile babası 5 yasında bosandı bide ustune kardesi öldü siz hala kızın ustune geliyosunuz... sunu bilin selena bir KANATSIZ MELEK nokta

    YanıtlaSil
  6. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9s6eiiWGu1rynk7so1_500.png

    YanıtlaSil
  7. selena kanatsız melek değil o illuminati de var. şeytanlardan biri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offff al bi cahil daha kardesim kanitin var mi o fotolardaki hareketleri onlara fotografcilar yaptiriyo lady gaga ya bsey demicem o artik cok belli ediyo ama selena demi miley falan bunlarin illumunati olup olmadigini kanitlayamazsin

      Sil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)