2 Eyl 2012

Robert Pattinson, Katy Perry İle Buluştu Mu?

Söylentilere göre Katy Perry ve Robert Pattinson geçtiğimiz günlerde özel bir buluşma gerçekleştirdi. Us Weekly dergisine göre Katy ve Robert 23 Ağustos'ta Soho House adlı mekanda buluştu. (1 haftadan fazla olmuş kimse bilmiyor mu?) Onları orada gördüğünü iddia eden kişi "Birbirleriyle şakalaşıp, flört ediyorlardı. Kesinlikle son zamanlarda olanları konuşuyorlardı" diye anlattı. İkisi de son zamanlarda sevgilisinden ayrıldı bildiğiniz gibi. Us Weekly dergisi Robert'ın Katy için arkadaştan daha fazlası olduğunu söylüyor:
Katy, Robert ile çıkmayı gizliden gizliye istiyor ama kabul etmiyor. 5 yıldır arkadaşlar. Robert ve Kristen önceden Katy Perry ile takılmıştı. Katy Perry sıklıkla Robert'ın iyi olup olmadığını kontrol ediyor. John ile arasında olanlardan sonra Katy, Robert'a daha çok bağlandı. Sanki ilişki içindeymiş gibi hissediyorlar.
Haberlerin doğruluğu kesin değil ama Us Weekly çok ünlü ve iyi bir dergi. Yani doğru olabilir. Sizce çıksalar yakışırlar mı?

26 yorum:

  1. İsterdim.İkisini de severim. Ama Robsten çiftinide çok severdim :(

    YanıtlaSil
  2. bence çok yakışırlar :))

    YanıtlaSil
  3. İkisini de seviyorum ama birlikte olmalarını da ne bileyim ya :s :p

    YanıtlaSil
  4. Bence yakisiolar :DD

    YanıtlaSil
  5. İkisini de çok seviyorum ama ben hala Robsten çiftinin bitmediğine inanıyorum onlar tam anlamıyla birbirlerini tamamlıyorlardı umarım Katy ve Robert arasında bir şey olmaz ve tekrar Kristen ve Robert'i çift olarak görebiliriz.

    YanıtlaSil
  6. Katy Perry Robert Pattinson'dan 1 yaş büyük.Bence ilişki yapsalar sorun olmaz.

    YanıtlaSil
  7. Kristenın yaptığı bir hata bütün hayatına mal oldu baksanıza Robert'i kaybediyor.Robert affettsin lütfen hemen eskisi gibi olsunlar demiyorum ama zamanla yine Robsten olacaklarına inanıyorum.. Ben Robsten'ı yeniden görmek istiyoruumm :( Katy ve Robert'i değill. :(

    YanıtlaSil
  8. Kristen Robbert'ı aldatıcak kadar aptaldı bu yüzden Rob insallah Kristen'a birdaha dönmez Katy veya bi baskası ile çıkar.

    YanıtlaSil
  9. Yakışırlar bence :) Robsten'ı unutun artık. Katy&Robert <3

    YanıtlaSil
  10. Kristen kendisi kaybetti bence yakışıyorlar

    YanıtlaSil
  11. İnsanlar neden hala robsten diye tutturuyolar anlamıyorum.Robsten BİTTİ ! En doğrusu da buydu zaten.Robert'ın Kristen'a geri döneceğini inanmıyorum.Dönerse zaten tescilli bir maldır o yüzden umursamam.Ama robert'ın o kadar mal olduğuna inanmıyorum

    YanıtlaSil
  12. Katy ve Robert.. Bunu bir KatyCat olarak söylüyorum; Çok yakışıyorlar süper olur :)

    YanıtlaSil
  13. Ben Kristen Robert <3 Katy mi Asla

    YanıtlaSil
  14. artık robertten kristeni affetmesini bekliyemeyiz bende kristeni katyden daha çok seviyorum ama robsteni unutmalıyız artık robertin katy ve ya bir başkası ile çıkması daha mantıklı :)

    YanıtlaSil
  15. robstenciler yeni ad bulmaya başlasınlar ;)

    YanıtlaSil
  16. Bence Katy Ve Robert Yakışıyorlar.
    Ama Robsten Devam Etmeli,Hiç Olmazsa Arkadaş Olarak...

    YanıtlaSil
  17. aslında ikisinide seviyorum ama çıksalar sanki biraz garip olur gibime geliyor ne bilim. Ama kendi tercihleri çıksalarda buna itiraz etmem. ROBERT PATTINSON ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  18. robert odamdaki oyuncak ayının bile girip çıktığı bir kadınla beraber olacağına gitsin intihar etsin ne kristen ne katy ona aklı başında ve kaltak olmayan biri lazım bu kişiyide ancak kendi bulabilir ve bulmalı.

    YanıtlaSil
  19. katyle robun birlikte olmasını istemeyenler sevinsin çünkü katynin bloguna göre katy 4 eylünle sevgilisi jhonla barışmış ☻☺♥

    YanıtlaSil
  20. harika olurdu bencee iki efsane :D

    YanıtlaSil
  21. kristen cok büyük bir hata yaptı.ne zannetti robert her zaman her hata yaptığında ona geri dönemez bence katy le yakışıyorlar hem kristenide daha rahat unutur

    YanıtlaSil
  22. ölümüne robsten katy oruspu robsten robsten robsten aşkı benim için bitmeyecek bitecek diyenler katy gibi oruspu olsun robstene inanıyorum ve inancım asla bitmeyecek şu anda ağlıyorum yaa o kadar sinirlendim

    YanıtlaSil
  23. bu olamaz, olmamalı. kristen'ın yaptığı berbat bişy, herkes bunun farkında ama o kadar yaşanmışlığın ardından bir çırpıda silinip atılması çok korkunç.
    tekrar robsten olmalılar, her şeye rağmen robert'ın affetmesini istiyoruuum :'(

    YanıtlaSil
  24. ya yok zaten öle bişey katy sevgilisiyle görüntülendi millet.akşam yemeği yediler die yayınladıkları fotoda eski:D

    YanıtlaSil
  25. yihaha artık olamaz çükü Katy ile eski sevgilisi barışmışlar OH BE:)

    YanıtlaSil
  26. Katy sevgilisiyle barıştığına göre emin olun ki RobSten birleşicek :) <3 <3 :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)