15 Eyl 2012

Rita Ora: "Rihanna'yla Çok Farklıyız"

Rita Ora, Rollacoaster dergisinin 2012 Sonbahar/Kış sayısında yer aldı. 21 yaşındaki şarkıcı dergi ile şunları paylaştı:
Rob Kardashian ile çıkma dedikoduları hakkında:
Çok yakın arkadaşız. Şuanda bir ilişkide olmam pek adil olmaz. Hiç zamanım yok. Bunu birine yapmak istemem.
Kendi saç kesimi ve Lady Gaga hakkında:
Saçımı kestirmek istedim. Perukları seviyorum o yüzden "Eğer kabarık ve kıvırcık saç istersek peruk takabiliriz" diye düşündüm. İnsanlara peruk taktığımı söylemekte birşey görmüyorum. Bu karakterine ve içinde bulunduğun endüstriye bağlı. Sizce Gaga'nın saçı gerçek mi? (gülüyor)
Rihanna ile karşılaştırılması hakkında:
Doğrusunu söylemek gerekirse pek umrumda değil. Benim müziğim daha farklı, ikimiz de farklıyız. İkimiz de dünyanın farklı yerlerinden geliyoruz. Birbirimizle çoğu kez görüştük ve takıldık. Eğer insanlar kavga falan yaratmaya çalışıyorsa, başaramayacaklar. Eğer böyle birşey olsa Roc şöyle derdi "Ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Siz aynı ailedensiniz!"
Aynen dediğim gibi Rita Ora ile Rihanna'nın alakası yok. Millet Rita Ora'ya Rihanna özentisi diyo ama diyenlerin hepsi müzikten anlamayan, milletin lafıyla yorum yapan insanlar.

8 yorum:

  1. Rita'nın müziğini gerçekten beğendim.Dış görünüş olarak RiRi'ye benzettim .

    YanıtlaSil
  2. rihanna güzel rita güzel değil ayrıca ritanın şarkıları gayet basit bence müzikten anlamayan sensin admin.

    YanıtlaSil
  3. Rita güzel değil demenden belli anlamadığın.

    YanıtlaSil
  4. bence güzel değil benim için güzel miley rihanna adriana gwyneth cheryl falandır.

    YanıtlaSil
  5. Böh böhh .p ben iksnd dnlemem .. Rtayı bi ara dnlmstm. Tvde dnk gelmsti. dnledgm kadaryla. Gçlü bi sesi var. Grtalgda iyi.. Bence kcmsemeyn.

    YanıtlaSil
  6. Bence Rita Ora güzel ya da çekici bir kadın değil. O sarı saçlara kopkoyu kaşlar ne ya? Rihanna ile karşılaştırılması da çok saçma. Bir kere ikisi de Roc Nation'dan. Rihannada yılların deneyimi ve mükemmelliği var.

    YanıtlaSil
  7. Rita Ora ve Rihanna ikiside çok farklı burada bunun tartışılması bile çok saçma.Bunun farkında olmayalarda anticiler tabiki...Bu arada şarkıcıların manken olmadığını hatırlatmak isterim.

    YanıtlaSil
  8. Rita oRa'Ya Laf Yapanı GöRüRsem ÇaRkını Alırım Aşşağa Adam oLunda ÖyLe Laf Yapıın RiTa oRa'Yı SavunanLaR. Sizz Bitanesinizz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)