1 Eyl 2012

Rihanna Twitter'da 25 Milyon Takipçiye Ulaştı

Rihanna dün Londra,ingiltere'de görüntülendi. 24 yaşındaki başarılı şarkıcı Twitter'da tam 25 milyon takipçiye ulaştı!Rihanna'nın Facebook'da da 60 milyon hayranı var, hayranlar günden güne çoğalıyor. Umarım yakında 30 milyona da ulaşır.

2 yorum:

  1. Ben Rihanna'nın illuminati prensesi olduğuna inanıyorum ki,bunu S&M klibinde yazılmış bir şekilde siz de görebilirsiniz,bence insanlar kime hayran olduklarını iyi bilmeliler çünkü hayranlık öyle büyüyor ki onun her dediği doğruymuş gibi algılayıp onu ilahlaştırıyolar..Umarım bu yazımı yayınlarsınız çünkü burada kesinlikle kötü bir şey söylemek istemiyorum...

    YanıtlaSil
  2. Bence sen önce iddia ettiğin şeyin doğru olup olmadığından emin ol ve Rihanna'yı ondan sonra eleştir lütfen. İnsanlar kime hayran olduklarını biliyorlar ama sen iddianı kanıtlayamazsın. Illuminati'de bir ilahlaşma ya da satanizm söz konusu değildir. Biraz tarihi Rönesans öncesini, Vatikan tarihini falan araştırın. Rihanna yeteri kadar ünlü bir sanatçı dünyayla sesiyle, müziğiyle hükmediyor. Umarım bunu yayınlarsınız belki insanlar araştırmak ister.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)