2 Eyl 2012

Rihanna Paris'te Olay Yarattı

Rihanna, 1 Eylül Cumartesi günü Paris'de tren istasyonunda görüntülendi. 24 yaşındaki şarkıcı Londra'dan Paris'e trenle gitti. İstasyona vardığında binlerce kişi onu bekliyordu. Rihanna adımını atamadı ve çok sinirlendi. Twitter'a şunları yazdı.
Fransızlar manyak!!
Bilginiz olsun, beni iterseniz ben de sizi iterim! Bunlara paparazziler ve manyaklar dahil!
Tren istasyonundan zorla çıktım!
Paris'te kontrolünüzü kaybetmişsiniz!
Rihanna kadar ünlü olmak istemezdim! Söylenenlere göre Coldyplay ve Rihanna, Paris'te 80.000 kişinin önünde "Princess of China" şarkısını söyleyecekler.

7 yorum:

  1. Kim sana Londra'dan Paris'e trenle gitti dedi. Asıl manyak sensin kuzum

    YanıtlaSil
  2. napsaydı yürüsemiydi hacı!?
    İt aşkım it hepsini<3 kim la onlar sana yamuk yapıyo!

    YanıtlaSil
  3. aynen yürüsemiydi.
    Yazık aşkım ya zar zor çıkmış <3

    YanıtlaSil
  4. hangi ülkeden olursa olsun bir ünlünün (ister manyak,ister şizofren) bu şekil de hakaret etmemesi lazım.Nasılsa onlar sayesinde bu kadar kazanabiliyor.Gerçi harbiden manyak olup(fazla sevgiden midir bilinmez.) iten kakan var ama gine de sakinliğini koruyabilirdi .Hoş gerçi bu riri onun doğasında var bu. =)

    YanıtlaSil
  5. walla Ririm haklı benim <3 aşkım yürüyemicene göree e azıcık yere uçaklada gidilmes e napsın bitanem trenle gitmiş e onlar ittrince sinirlenir tabii isnsan benm içn sorun yok ama fransadakiler çok kızcak manyak dedii için :D

    YanıtlaSil
  6. RİHANNA İÇİN MANYAK DAMGASI YİYEBİLİRİM ! <3

    YanıtlaSil
  7. Rihanna'yı dinlemiyorum.Ama nefretde etmiyorum.Sonuçta tanımıyorum.Olabilir daralabilir.Yinede hayranlarına hakaret olmuş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)