1 Eyl 2012

Pretty Little Liars Dizisinin En Şaşırtıcı 5 Anı

Blogumuzda kaç tane Pretty Little Liars hayranı var? Eminim çoktur. Ben kesinlikle hem kitaplarına hem de dizisini hayranım, özellikle dizisine. Tabii ki dizi biraz gizemli (biraz mı?!) olduğu için ne olacağını kestiremiyoruz. Şimdi buldum, sırrı çözdüm derken karşımıza başka bir şey çıkıyor. O yüzden ben de PLL izleyenleri için en şaşırtıcı 5 anı yapmaya karar verdim. Bakalım dizide neler olmuş? Resimleri görmek için 'devamını okumak için tıklayın' yazısına basın.


1- Toby'nin ''A'' olduğunu öğrendiğimde gerçekten çok şaşırdım. Demek ki onca zaman kızları kandırıyormuş, zaten dövmesinden de  anlamamız gerekirdi. Toby'nin de -A takımından olduğunu öğrendik, acaba takımda daha bilmediğimiz kimler var..

2- Alison'ın mezarı boş! Yine A'nin oyunları ve yine bizim kızlar. Peki Alison nerede? İşte o henüz merak konusu.

3- Ezra lise zamanında bir kızı hamile bırakmış, annesi de kıza bebeği aldırması için para vermişti. Ama kız bebeği aldırmamış, büyütmüştü. Bu durumda Ezra'ı baba yapıyor. 

4- Spencer Paige'nin ''A'' olduğunu düşünüyordu ve bunu Emily'e anlatmak istiyordu. Emily ile konuşurken Paige'nin ''A'' olduğunu ve onun bir YILAN olduğunu söyledi. Sonra Spencer soyunma kabinindeyken bir yılan kutunun içinden çıktı ve Spencer canını zor kurtardı. Sizce de bu işte bir gariplik yok mu? Yani Spencer'ın Paige'e ''Yılan'' dedikten sonra hemen yılan tarafından saldırıya uğraşması? 

5- Hanna ve Wren'in öpüşmesi.. Neden Hanna neden?!!

10 yorum:

  1. 5 an olmadı mı bu :D

    YanıtlaSil
  2. Ya ben 2. sezondayım daha. Ne kadar eziğim değil mi? ühühühü :(((((((((

    YanıtlaSil
  3. off evet ya ben Tobyi görünce ağzım açık kaldı :( bayılıyorum bu diziye başından beri izliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ah Toby.Hayallerimi yıktın..

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok iyi bir dizi herkes izlesin sağol bu arada haber için Tutku :)

    YanıtlaSil
  6. Mutlaka izleyin

    YanıtlaSil
  7. Hanna bence caleb ile olmalıydı lan wren nereden çıktı :(

    YanıtlaSil
  8. yeni sezon ne zaman başlıyor bilen varmı_?_??

    YanıtlaSil
  9. Bence toby spencer'a A takımının ne olcağını öğrenicem gibi bişey demişti o yüzden olanları öğrenmek için girdi kimin o takımda olduğunu öğrenmek için falan aslında kızların takımında diye düşünüyorum sonuçta dizi bizi hep şaşırtıyor şimdi de herkes Toby -A diye düşünüyor yine şaşırtıp benim dediğim gibi olabilir :)

    YanıtlaSil
  10. Toby gerçekten şaşırtıcıydı.Ama kızları korumak için bir grup daha olduğunu Mona ve Toby nin de o grupta olduğunu düşünüyorlar.Olabilir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)