11 Eyl 2012

Pretty Little Liars Cadılar Bayramı Özel Bölümüyle Devam Edecek

Pretty Little Liars 3.sezon 12.bölümüyle bomba gibi bir yaz finali yapmış ve ekranlara bir süreliğine veda etmişti. 13. bölüm ise geçen sene de olduğu gibi cadılar bayramı için yapılan özel bir bölüm olarak ekranlara gelecek. Yeni bölüm Amerika'da 23 Ekim'de yayınlanacak ve ülkemizde de altyazılı olarak bundan 1-2 gün sonra izleyebileceğiz. Ayrıca ABC Family, özel bölüm için dizinin posterinde de ufak değişiklikler yapmış. Onu da aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Geçen seneki cadılar bayramı özel bölümü mükemmeldi ve şimdi de ben bayağı güzel bir bölüm bekliyorum. Fragmanı bile oldukça heyecan verici ve Adam Lambert da bölümde performans sergileyecek. Heyecanla bekliyoruz!

5 yorum:

  1. the vampire diaries 4.sezon promo fotoğraflarını yayınlar mısınız? Çıkmışlar.

    YanıtlaSil
  2. bu dizi çok saçma gerçekten a'yı savcılığa, polise bir yetkili kişiye bildirip bulmak yerine kendilerine eziyet etmesine izin veriyorlar berbat bir dzi vakit kaybı.

    YanıtlaSil
  3. hadi be öylemi bir dizi ancak saçma olursa güzel olur ona baklırsa vampir günlükleride saçma ama güzel gerizekalı diziyi izlemediğin ne kadar belli A onların sırlarını biliyor polise falan giderlerse sırları ortaya çıkıcak ve sevdikleri zarar görücek akıllım malmısın nesin be

    YanıtlaSil
  4. son yorumu yapan arkadaşa katılıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Hannaya marilyn monroe olmak çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)