1 Eyl 2012

'On The Road' Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Kristen Stewart ve Garrett Hedlund gibi oyuncuların yer aldığı 'On The Road' filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Kristen Stewart'ın filmde oldukça açık sahneleri var ve 22 yaşındaki oyuncu filmdeki seks sahneleri hakkında MTV'ye konuşmuş.
"Bunu şimdi izlediğimde bir çeşit delilikmiş gibime geliyor. Tam olarak şöyleyim: 'Bu da kim böyle?' Fakat sonradan bunu yapan birçok aktristin söylediği gibi sadece yaptığım şeyin doğru olduğunu hissediyorum. O anda tamamen farklı bir dünyanın içinde, gerçekten hissetmediğim bir çevredeydim. Yani, kesinlikle fiziksel bir temas içerisindeydim fakat bu benim dışında gelişen bir olaydı."

14 yorum:

  1. bu kıza bayılırdım diğer ünlülerden farklıydı doğal gibi gelirdi ama son yaptığı olay herkesi hayal kırıklığına uğrattı artık değersizsin kristen

    YanıtlaSil
  2. Hatasiz insan mi var? Kristen ünlüler arasinda en doğali BENCE. Ve yapmacikta degil aklinda ki seyleri utanmadan soyleyebiliyor. Yaptigi o olay da BENCE sadece kendisini ilgilendiren bir sey. Biz hayranlar, cok fazla derine inmememiz gerektigini dusunuyorum cunku bu kendi hayati istedigi gibi karar verir ve yasar. Tabi ki yaptigi sey cok dogru degil ancak dedigim gibi hatasiz insan mi var?Ne yaparsan yap,seninleyiz Kristen'm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katiliyorm!!!! KRİSTEN'IN ARKASİNDAYİZ NOLURSA OLSUN. Meleğimiz o bizim :')

      Sil
  3. Benim için de farklıydı Kristen.Doğaldı,masumdu,içi dışı birdi.Ama son olay başlıbaşına bir hataydı.Evet,herkes hata yapar ama aldatma olayında eğer tek gecelikse ilişki tamam hatadır affedilir ama Kristenın ki devamlı aldatmaydı bu yüzden affedilmez.Affedilmemeli.Aynısını Robert yapsaydı mleğimizi üzdü salak derdiniz.Aynı durum Kristin için de geçeli olacak tam da kendine yakışan rolü bulmuş.Yollarda arabalarda sevişen bir kadın var filmde.Daha söylenecek ne var ki....

    YanıtlaSil
  4. bir kaltak için muhteşem rol çok yakışmış salak fahişe kristen..bence oyunculuk yetenegide yok alacakaranlıktan buyana sevmiyorum çok boş bakan birisi gözlerinde hiçbir duygu yok kurbaga gibi bomboş bakıyo..

    YanıtlaSil
  5. bence kristen berbat bir oyuncu çok boş bakıyo gözleri hiçbirşey ifade etmiyo boş geldi boş gidicek gerzek

    YanıtlaSil
  6. çok kötü oynuyo gözlerinde hiçbir analm ifadesi yok çok gereksiz boşuboşuna görüntü kirliligi

    YanıtlaSil
  7. ancak bir aptal kamereya bu kadar salakça ve anlamsızca bakabilirki kristen tam bir gerzek bu böle duygusuzca oynadıgı halde oyuncu olabilmişse ben haydi haydi

    YanıtlaSil
  8. Asıl siz Kristen'ın başarılarına bomboş bakıyorsunuz! Anneniz sizin altınızı bağlarken kız sizin hayal edemeyeceğiniz filmlerde oynadı. Yıllardır sahnelerde 1999'dan beri. Bence yaptığı tek hatadan dolayı onu vurmayın. O daha 22 yaşında ve hayatında daha birçok hata yapacak. Kristen başarılı ki hala kaç filmden teklif geliyor. Bence kıskanıyosunuz. Kız ancak sizin hayalinizde olan bir erkekle çıktı. Bir olayı bilmeden o kişi hakkında eleştiri yapmak size alışkanlık olmuş. Yapmayın, kendi hayatınızda sizi aptal birine dönüştürür.

    YanıtlaSil
  9. bir şey sormak istiyorum kristen-rob ilişkisi kesin bitti mi yani

    YanıtlaSil
  10. Sana aynen katılıyorum ya, bilip bilmeden kimse kimseye çamur atmasın ya. Biz onların dünyasında değiliz, bazen bizlere ters gelen şeyler onlar için fazlasıyla doğal.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar evet herkes hata yapar ama o rupert sandersle 6 ay birlikteymiş yabancı bir dergide okudum bence bu hatayı artık bile bile devam ettirme anlamına geliyor

    YanıtlaSil
  12. Robert ı aldattıktan sonra gozumde hic bir degeri kalmadı ve aldattıktan sonra da hala bu sahneleri cekebiliyorsa bravo ona bence hic depresyona girmis gibi gozukmuyor kesinlikte robert bunu hak etmedi !

    YanıtlaSil
  13. ya arkadaşım mal mısınız nesiniz az biraz kendinize gelin lan:Dbirincisi bu film taa 1 yıl önce çekildi hala daha nasıl bu sahneleri çeker diyen arkadaşım:Dbi bok bilmion zırlama!ayrıca kendisi oyuncu özel hayatıyla ne alakası var çektiği sahnelerin.!6 aydır birlikteydiler diyen arkadaşım n bilion ordamıydın!dergiler yok yakın bi kaynak dedi yok sette çalışan dedi diyip sizin gibi safları kandırırlar anca!bunların yakın arkadaşlarının sette çalışanların işi gücü yok dergiye açıklama yapcaklar kendilerini ilgilendirmeyen bi konu hakkında:D:Dkomik harbiden komik:Dbi resim koymuşlar yok yemek yiyolar krisle rupert die hemen inanın sazanlar:D arada charlize var onun görünmediği fotoyu koyup kakalamışlar size:D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)