5 Eyl 2012

Nina Dobrev ''Ian'la İlişkimin Uzun Olması İçin Savaşıyorum''

The Vampire Diaries dizisinin başrol oyuncularından Nina Dobrev 'Seventeen' dergisinin Ekim ayı sayısının kapağında yer alıyor. 23 yaşındaki oyuncu dergiyle yaptığı röportajda yeni filmi "The Perks Of Being A Wallflower" ve sevgilisi Ian Somerhalder hakkında konuştu;
Hala içinde kalan çocuk hakkında;
Harry Potter Land'e gitmek istiyorum! Aslında Emma Watson'a bizimle birlikte takılıp kulis arkasında katılmak için ona mesaj atmalıyım. Bu Emma'yla film yapmanın bir ikramiyesi.
"The Perks Of Being A Wallflower" filminde kötü bir ilişkisi olması hakkında;
Bu çok ağır bir konu.Umarım karakterim kızlara bazı görüşler verir. Sanırım herşeyden çok kızlar kendiler kötü davranılmaya izin veriyor. Çünkü bazı şeyler yaşandığında utanıyorlar ve buna izin veriyorlar. Doğru olmadığını da biliyorlar. Bununla ilgili bir bahaneleri yok. Bu yüzden bu tür şeyleri kızlardan uzak tutarak onların göstermelerine izin vermelisiniz.
Kız arkadaşları hakkında;
Vampir Günlükleri kızlarıyla kızlar haftasonusunu yapmak önemli bir şey oldu bizim için. Bi tür kaliteli bir zamanımız oluyor. Birbirlerimizin sızlanmalarını, güvensizliklerini dinlemek bunları boşaltmak, kendin hakkındaki düşünceleri anlatmak çok eğlenceli.Bir araya geldiğimizde, yemeğe gidiyoruz ya da birlikte yemek yapıyoruz, film izliyoruz, plajda takılıyoruz ve tonlarca fotoğraf çekiliyoruz.
Ian Somerhalder ile olan ilişkisi hakkında;
Seventeen dergisine ilk kez kapak olduğumda kapak başlığı 'Nina: Aynı filmde/dizide rol aldığı birileriyle çıkmayacak' tı. Ve bu 2 yıl sonra oldu. Bunu söylemem çok komik ama biliyor musunuz ? O zamanlar gerçekten böyle düşünüyordum. Yani hiçbir rol arkadaşımla çıkmamayı. Dizideki hedefim profesyonel olmaktı. Ama bazen kime bağlanacağınızı bilemezsiniz, bunun uzun sürmesi için savaşırsınız ve ben bunun için uzun zamandır savaşıyorum ,gerçekten.
Ünlü olmanın getirdiklerine katlanması hakkında;
Şöyle 'En iyi giyinenler' gibi listeleri okumamaya çalışıyorum. Bütün herşeye rağmen genellikle bazıları iyi şeyler söylemeyecek. Annem bana bir sürü mesaj gönderiyor ''Kate Winslet'iı yanındasın! Aman tanrım, Kate Winslet'a bayılırım!''

5 yorum:

  1. Bulmuş öyle çocuğu. Ne savaşması, dünya bile alınır. :(

    YanıtlaSil
  2. profösyonel ne ya? tüm haberlerde imla hatası yapıyorsunuz ve kendi görüşlerinizi "translate" çevirisi gibi devrik cümlelerle anlatıyorsunuz. biraz daha dikkatli olur musunuz, cidden? Doğrusu da, profesyonel tamam mı?

    YanıtlaSil
  3. Bir kelimeyi yanlış yazmışlar üstteki yorum abartma istersen. Bu arada, ne için savaşıyor birşey anlayamadım savaşacak ne var ne mantıksız bir açıklama bu.

    YanıtlaSil
  4. nina seni seviyorummmmmmm <3

    YanıtlaSil
  5. ı love you ninaaaa

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)