21 Eyl 2012

Nikki Reed, Jackson Rathbone'un Oğlunun Vaftiz Annesi

Nikki Reed, 19 Eylül Çarşamba günü bir partiye giderken görüntülendi. 24 yaşındaki oyuncu çok şık görünüyordu. Aynı gün Nikki farklı bir kıyafetle evine giderken görüntülendi. Elinde Dior poşeti vardı. Belli ki alışveriş yapmış. Alacakaranlık serisinde Jasper'ı canlandıran Jackson Rathbone, oğlu ile Nikki'nin fotoğrafını twitterda paylaştı ve şöyle yazdı:
Minik Monroe IV, vaftiz annesiyle beraber. Çok tatlı!

4 yorum:

  1. Kristen fanlarının çoğunluğu Nikki'yi sevmese bile kız bu serideki oyuncularla en iyi anlaşan ve seri bitincede arkadaşlığını devam edecek bir kaç kişiden birisi.
    Jackson, Taylor, Elizabeht, Peter ile çok iyi. Ashley ve Kellan ilede öyle. Hatta ilk Alacakaranlık çekilirken Robert ile çok samimiydi, birlikte gezip alışveriş yapıyorlardı. Sonra birden aralarına bir kedi girdi uzaklaştılar.
    Yolu açık olsun Nikki'nin.

    YanıtlaSil
  2. seni çok seviyorum nikki reed alacakaranlık efsanesinin tek iyi ve güzel oyuncusu

    YanıtlaSil
  3. woww ne kadar güzel bir durum vaftiz annesi olmuş

    YanıtlaSil
  4. Rosalie istedigine ulasti:D saka saaka cok sevindim alacakaranliktaki. Oyuncularin birbirleriyle yakin olmalari benim cok hosuma gidiyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)