16 Eyl 2012

Mutlu Yıllar Nick Jonas!

Bir Jonatic olarak o kadar heyecanlıyım ki! Bugün Jonas Brothers grubunun en küçük üyesi Nick Jonas'ın doğum günü! Nick 1992 yılında Amerika'nın Teksas şehrinde doğarak bugün 20 yaşına girdi. Annesinin adı Denise ve babasının adı Paul olan Nick, grubun kıvırcık üyesi olarak da bilinir. Ancak son zamanlarda saçlarını kestirmesi sayesinde bu lakap sık kullanılmamaktadır. Jonas grubunun kuruluşu, Nick'in küçükken bir kuaförde şarkı söylerken keşfedilmesi sayesinde olmuştur. Grupta şarkı söylemenin yanında bateri ve gitar da çalabilen yetenekli Jonas, kardeşleriyle birlikte rol aldığı Jonas, Jonas L.A. ve Camp Rock serisindeki rolleriyle oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu da kanıtlamıştır. Mutlu yıllar Nick Jonas!

9 yorum:

  1. Aşkım Nick! seni öyle seviyorum ki, 3 şebeğimden birisin. Seninle, kardeşlerinle kurduğum hayaller romanlara sığmaz.. Bugün, Jonatic olmaktan gurur duymamamız gereken 3 günden biri.. O kadar gururluyuz ki, sizi bırakmadık. 3 Yıl sonra bile yanınızdayız.. Team Jonas olarak içimizde ki kardeşlik, ve onlara duyduğumuz aşk hiç bitmeyecek.! İyi ki doğdun Nicholas! herşeyimizsin! bitanemizsin! iyi ki doğdun!

    YanıtlaSil
  2. Jonatic+Belieber :)16 Eylül 2012 00:15

    Ben de bir Jonatic'im ve böyle özel bir günü daha şimdiden kutlamanız çok hoşuma gitti. Ayrıca bu blogu hergün takip ediyorum ve sizi gönülden tebrik ederim. Blogunuz çok başarılı ve gün geçtikçe büyüyor. Bunun için seviniyorum. Umarım birkeç yıl sonra büyük bir dev haline gelirsiniz ve Türkiye'de yabancı ünlülerle ilgili haber yapan bir televizyon kanalı açarsınız. :) Bunu hepimiz de çok istiyoruz diğil mi? Kendi markalı gazetenizi ve derginizi çıkartırsınız. Bunların gerçekleşmesini herçekten çok isterim. Bu yolda karşınıza mutlaka zorluklar çıkacaktır. Bu zorlukları doğru adımlar atarak yenmeniz dileğiyle... :)

    YanıtlaSil
  3. jonatic olmayan ama eskiden olan directioner16 Eylül 2012 02:21

    laan seni severdim bi ara doğum günün kutlu olsun panpa:):) dizilerini filan seyrediom tipliydin saçlarını kestirmeden önce tüh gitti saçlar uzar o şaçlar da hah dedirtirsin kendine :):) bu arada eleştirmek için yazmıyorum sadece şaka;)

    YanıtlaSil
  4. mutlu yıllar nick jonas sen çooook tatlısın iyi ki doğdun

    YanıtlaSil
  5. Adam yakışıklı ama yinede Joe daha yakışıklı bence. Onun gibi olsam keşke. Mutlu yıllar Nick Jonas.

    YanıtlaSil
  6. İyi ki doğdun kıvırcık... Seni öyle çok seviyorum ki... Şu an içim içime sığmıyor inan ki... Doğum günün kutlu olsun Nicholas! Sizi asla bırakmayacağım... Forever Jonatic!

    YanıtlaSil
  7. Babasının adı Papa değil Paul Kevin, allah aşkına ya.

    YanıtlaSil
  8. Oyyş yerim...Ben diğerlerinin aksine abim olmanı çok isterdim.Gruptan en çok seni seviyorum.Hatta doğum gününü kutlamak amaçlı mangala gittim.Sırf senin için.
    Nick abim olsun 1.000 dolar borcum olsun.Hepsini Nick öder :) <3 <3 <3 <3 <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)