12 Eyl 2012

Mutlu Yıllar Niall Horan!

Bugün, yani 13 Eylül günü, One Direction grubunun sarışın üyesi Niall Horan'ın doğum günü! İrlanda doğumlu olan ve tam adı Niall James Horan olan genç şarkıcı bugün 19 yaşına giriyor. Niall, onu çok sevilen grup One Direction'ın bir üyesi yapacak olan X Faktör yarışmasına 2010 yılında Ne-Yo'nun "So Sick" şarkısıyla tek başına katılmıştır. Niall, ilk elemeleri geçmesini, kendisine "Evet" oyunu veren Katy Perry'ye borçlu. Ancak daha sonra grubun diğer üyeleri gibi elenerek, Nicole Scherzinger sayesinde 'One Direction' adlı grubun bir parçası olmaya hak kazandı. Grupta eğlenceli kişiliği ve yemeklere olan aşırı düşkünlüğüyle dikkat çeken Niall'ın 19. doğum günü için nasıl bir kutlama yapacağı bilinmese de kendisinden bir parti bekliyoruz. Mutlu yıllar Niall Horan!

15 yorum:

  1. Mutlu Yıllar Niall Horan Seni Seviyoruz

    YanıtlaSil
  2. mutlu yıllar uçan olsun uçan irlandalı :) <3<3
    <3<3<3<3

    YanıtlaSil
  3. İyiki doğdun uçan irlandılım bnm <3

    YanıtlaSil
  4. Mutlu yıllar sarı cıvcıvımm <3

    YanıtlaSil
  5. UÇAN İRLANDALI HEP BÖYLE MUTLU OL! SENİ ÜZENLERİN ÜZMESİNE İZİN VERME! YOKSA KARŞILARINDA BİZİ BULURLAR♥

    YanıtlaSil
  6. seni çok seviyorum iyiki doğdun Nialler!!!!!!Senin için bugün Twitter adımı değiştirip,kıyafetlerimi yeşil giyip,beyaz çorap giydim :)I LOVE U!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. mutlu yıllar niall <3

    YanıtlaSil
  8. doğum günün kutlu olsun aşk böcüğüm seni çok seviyorum anam bubam abim kardişim doğum gününü kutlar yanaklarından opper aşkım iyi doğum günü geçir bay

    YanıtlaSil
  9. SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ DOĞDUN NİALLIM <3

    YanıtlaSil
  10. Doğum günün kutlu olsun MAVİŞİM <3

    YanıtlaSil
  11. bir sey sorabilirmiyim niall horan zaten 19 yasinda degilmiydi ?

    YanıtlaSil
  12. Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

    YanıtlaSil
  13. anlayacığın dilden diyim hapi bört dey tu yu partine beni çeğırmanı bekler saygılar dilerim :) biliyorum avucumu yalarım:)

    YanıtlaSil
  14. leanbh breithlá sona, is breá liom ilandalım ag eitilt

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)