2 Eyl 2012

Miley Cyrus'ı Sevmemiz İçin 7 Neden

Yeni sarışın taş Miley Cyrus şu sıralar bir çok bomba yarattı. Mesela bir anda çok kilo vermesi,Liam Hemsworth'le nişanlanası sonra saçlarını sarıya boyatıp kestirmesi gibi... Miley ne yaptıysa ona destek olduk. Çünkü onun kendisi için ne iyi olacağını bildiğini düşündük. Ve gerçekten biliyorda. Miley şuan çok mutlu. Özellikle hayranları ona her konuda destek çıktığı için. Ve Miley'i sevmemizin 7 nedenini de sizlere açıklayacağız;
1 - Miley hayvanları çok seviyor. Şuan tam 5 tane köpeği var. Onları hiç ihmal etmemeye çalışıyor. Onlarla sabah koşusuna çıkıyor ve gezdiriyor. Ayrıca Miley'nin tek köpeklere değil atları da çok seviyor.ç
2 - Hayranlarını çok seviyor. Mesela geçen günlerde Starbucks'a gitti ve birkaç hayranı Miley'den grup olarak fotoğraf çekilmesini istedi. Miley de bunu kırmadı. Ayrıca tek bu değil. Miley hangi hayranıyla fotoğraf çekilse o hayranı onu hep 'mütevazi, içten, inanılmaz birisi' olarak tanımlıyor.
3 - Değişiklik yapmayı seviyor. Geçen haftalarda saçlarını kestirdi. İlk başta ne kadar çok eleştiri alsa da saçlarının sonradan çok beğenildiği yorumları yapıldı. Üstelik Miley ne zaman değişiklik yapsa yine de kusursuz olabilen birisi.
4 - Tabi ki fiziği. Miley 2012 yılının neredeyse başından beri pilates yapıyor. Artık daha sağlıklı ve fit bir vücudu var. Ne giyse üstüne yakıştırmasını da biliyor. Herkes Miley'nin tarzını sever değil mi ?
5 - Kendisini ne olursa olsun savunuyor. Yaptığı işler yüzünden çok eleştirilen Miley kendisine hep destek oluyor ve en önemlisi hayranları ona çok destek oluyor. En son Liam Hemsworth'le nişanlandılar haberi çıktığında herkes onu çok genç olduğu için yargılamıştı. Bir düşünün Liam Hemsworth size gelip evlenme teklifi etse siz ne yaparsanız 'EVEETTT' diye çığlık atarsınız.
6 - Makyajsız olmaktan hiç utanmıyor. Eğer Miley'nin twitter hesabını takip ediyorsanız Instagram hesabına güncel olarak fotoğraflarını ekliyor. Bunların %75 i makyajsız olduğu fotoğraflar. Ve bundan utanmıyor.
7 - Tabi ki müziği. Miley'nin Breakout albümünden Can't be tamed albümüne kadar bütün şarkılarını dinliyoruz ve biliyoruz. Müzikte doğuştan gelen bir yeteneği var. Harika bir sesi var ve yeni albüm çalışmalarını da umarız en kısa sürede bitirir. Miley'nin en çok hangi şarkısını seviyorsunuz ?

19 yorum:

  1. HEPSİNİ SEVİYORUM HEPSİ MÜKEMMEL AMA EN ÇOK CANT BE TAMED İ SEVİYORUM <3

    YanıtlaSil
  2. en çok Party in USA ve The Climb şarkılarını seviom bliorum, çok eski ama işte...

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim şarkısı, Who Owns My Heart!
    Onu ÖLÜMÜNE seviyorum, o mükemmel biri. ♥
    Forever Smiler,
    Team Miley!! ♥

    YanıtlaSil
  4. 1.you gett the best the both world :)
    2. nobody's perfect
    3.I'm still good

    YanıtlaSil
  5. yalnız birisini fiziği güzel olduğu için mi sevmeliyiz? Bunun 7 neden içinde olması çok SAÇMA.

    YanıtlaSil
  6. Can't Be Tamed <3

    YanıtlaSil
  7. Bunun bide lady gagasini yap admin lutfen

    YanıtlaSil
  8. Miley'nin instagram hesabı yok ki...

    YanıtlaSil
  9. bütün müziklerini çok seviyorum

    YanıtlaSil
  10. onu idolüm olarak görüyorum.
    onu sevmek için tek neden yeterli:baştan aşağı kendisi...

    YanıtlaSil
  11. hannah moontanayı unutmussun :(

    YanıtlaSil
  12. İdolum ;) Onu çok seviyorum başkalarının düşüncelerine önem vermiyor her durumda kendisi olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  13. lady gaga yı mı yapsın ?? o illu şeytanını neden sevelim ??

    YanıtlaSil
  14. bunun 1D lisini dee yaparmısınız çok istiyorum ltfnnn:)

    YanıtlaSil
  15. 3.fotoda marilyn monroe'ya çok benzemiş değil mi ?

    YanıtlaSil
  16. O benim için çok değerli, onu ne kadar sevdiğimi anlatamam. O ne yapsa yapsın yanında olacağım..

    YanıtlaSil
  17. Tüm şarkılarını büyük bir istek ve zevkle dinliyorum her yaptığı işte başarılı olduğu gibi bu işte de çok başarılı ama Stay,Party In The USA ve Everytime We Touch benim favorilerim.

    YanıtlaSil
  18. Ben whereever ı go ve ordinary girl'i cok seviyorum

    YanıtlaSil
  19. Miley e resmen aşığım.Hele LOL filmini izledikten sonra bana bir şey oldu ister istemez Miley i herkese savunur oldum.Birisi onun soyadını yanlış telefuz ederse hemen bağırıp düzelten biri oldum ben :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)