7 Eyl 2012

Miley Cyrus - MTV Video Müzik Ödülleri 2012

Önümüzdeki günlerde 'Two And A Half Man' dizisine konuk oyuncu olacak olan genç şarkıcı/oyuncu Miley Cyrus 6 Eylül Los Angeles'ta Staples Merkezinde düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri törenine katıldı. 19 yaşındaki genç yıldız törende uzun dekolteli elbisesi ve yeni kesilmiş kısa saçlarıyla harika görüyordu. Miley'nin tarzını nasıl buldunuz ?

10 yorum:

  1. KESİNLİKLE 19 YAŞINDA GİBİ GöZÜKMÜYOR! Bence artık tarz olcam diye uğraşmasın cünkü gercekten yakısmıyor o saclar ne oyle ya horoz gibi dikmis yani yolda gorsem apaci derim ve Smilerlara söylemeliyim ki kabul edin eski Mileyi özluyorsunuz, bir daha geri donmeyecek olan Mileyi...

    YanıtlaSil
  2. Miley değişmiyor sadece büyüyor. Ve dünyanın her tarafında onun stilini örnek alan kişiler varken "tarz olcam diye uğraşmasın yakışmıyor" demen gerçekten çok aptalca. Mal mısın lan sen. Gerçek smilerlar Miley'yi her haliyle sever ve kabul eder. Ben de onlardan biriyim ve bu elbise bu saç bu görünüm Miley'ye inanılmaz yakışıyor. Ha sen stilden, modadan, güzellikten anlamıyorsan git bi göz doktoruna görün. 2-3 ay sonra 20 yaşında olacak kız, kusura bakma ama bi hollywood yıldızı 15 yaşındaki ergenler gibi görünemez. Miley'yi eskiden saçları için sevip de artık nefret edenler size bi çift sözüm var; S*KT*R*N GİDİN !

    YanıtlaSil
  3. Miley değişmiyor sadece büyüyor. Ve dünyanın her tarafında onun stilini örnek alan kişiler varken "tarz olcam diye uğraşmasın yakışmıyor" demen gerçekten çok aptalca. Mal mısın lan sen. Gerçek smilerlar Miley'yi her haliyle sever ve kabul eder. Ben de onlardan biriyim ve bu elbise bu saç bu görünüm Miley'ye inanılmaz yakışıyor. Ha sen stilden, modadan, güzellikten anlamıyorsan git bi göz doktoruna görün. 2-3 ay sonra 20 yaşında olacak kız, kusura bakma ama bi hollywood yıldızı 15 yaşındaki ergenler gibi görünemez. Miley'yi eskiden saçları için sevip de artık nefret edenler size ihtiyacımız yok.

    YanıtlaSil
  4. ya bu şaçlar ne ya miley napıyosun sen ben seni çok seviyorum lütfen böyle yapma

    YanıtlaSil
  5. 19 yaş ve bu dekote....

    abartı değilmi?

    YanıtlaSil
  6. ILK YORUMU YAPAN ARKADAS NASIL GULDUM AHAHHAH HOROZ GIBI DIKMIS DEMISSIN AY KOPTUM YAA AHAHAHAH :D VE BENCEDE MILEY DAHA 19 YASINDASIN GUZELIM NE YAPIYORSUN SEN YAPMA BOYLE YAA O DEKOLTE NE YASIN KACSENIN DAHA ?!

    YanıtlaSil
  7. Yaşı başı giydikleri sizi ne ilgilendiriyor. Duyan gören de sanır ki hiç kimse giymiyor bir tek Miley böyle. Hadi sadece Miley'yi böyle sayalım, olum size ne lan. Sizin yapamadıklarınızı o yapıyor diye ona düşman olamazsınız. Hiçbirinizde olmadığını biliyorum ama lütfen biraz çalışın da kafanızın içindeki şeyi kullanmaya başlayın. O bir HOLLYWOOD YILDIZI! Bunu kafanıza sokun. Öyle özel bir geceye eşofman giyip de gitmesini mi bekliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  8. hahahah hollywood yıldızı mı :D:d:d:D Canım biz ona Disney yıldızı diyoruz ya da Disneyden sonra kendini bozan yıldız

    YanıtlaSil
  9. Eşofmanla mı gelsin diyorsunda bi miley böyle dekolte giymişti ne yani törene katılan diğer kişiler eşofman mı giyip gelmişti asdfgk evet artık Mileyi nasıl savunacağınızıda şaşırdınız

    YanıtlaSil
  10. O kendini bozmadı, bozmayacak da. Hiç kimsenin 15 yaşındaki hali ile 20 yaşındaki hali bir olamaz. Ha eğer siz öyleyseniz sorunu Miley'de değil kendinizde arayın. Bu arada evet o geceye diğer kişiler eşofman giyip de gitmedi, evet canım haklısın diğer herkes yakasını boynuna kadar ilikledi ha bir de türbanını alıp gitti. Zaten onlar da ödül törenine değil mevlüt okumaya gittiler.
    Hay Allahım ya. Bana biraz sabır şu beyinsizlere de ucundan kıyısından biraz akıl fikir ver.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)