6 Eyl 2012

Lucy Hale: ''Çok Kararsız Bir İnsanım''

Pretty Little Liars dizisinin Aria'sı Lucy Hale, bu aralar çok yoğun çalışıyor. Hem albümü için stüdyoya gidiyor hem de dizisi için setlere. Neyse ki sevilen dizi Pretty Little Liars sezon finali yaptı ve genç oyuncu da dinlemeye zaman bulabildi. 23 yaşındaki Lucy bakalım kapak olduğu 'HauteMuse' dergisine hangi açıklamalarda bulunmuş; 

Gelecek Country Music albümü hakkında;
Sesimin nasıl olacağını ve albümde nasıl mesajlar vereceğimi keşfediyoruz. Hem oyunculuk hem şarkıcılık benim için biraz yorucu oluyor bu yüzden albümü önümüzdeki sene çıkarmayı düşünüyoruz. Benim için her şey olması gerektiği gibi yürüyor, çok heyecan verici. 

Nasıl bir stili var?
Ben kararsız bir insanımdır, bu yüzden stilim o günkü ruh halime göre şekil alıyor. İşte modayı da eğlenceli yapan bu, tek bir stile sahip olmak zorunda değilsiniz. Yaratıcı olabiliyorsunuz ve risk alabiliyorsunuz. Moda bana göre elbiseler ile oynamak gibi .
 

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)