26 Eyl 2012

Liam Payne ve Danielle Peazer Ayrıldı

Liam Payne ve Danielle Peazer söylenenlere göre artık birlikte değiller. One Direction grubunun üyesi Liam Payne, Danielle ile 2010 yılında yarışmacı olarak katıldıkları 'The X Factor' programında tanışmıştı. Ayrılmalarının sebebi aslında çok açık olmasa da bir kaynak bu ilişkinin yürümesinin imkansız olacağını ve birlikte çok ayrı kaldıkları yüzünden olduğunu söylüyor. Ayrıca Danielle geçen günlerde sokakta bir kaç kız tarafından da kovalanmış. Onun dışında Danielle'da Selena Gomez gibi twitter dan hep ölüm tehditleri alıyordu. Kaynak tam olarak şunları anlattı;
Bir kaç gün önce ayrıldılar. İlişkerinin devam etmesi hep daha da zor hale geliyor. Liam, Danielle'dan çok ayrı kalıyordu. Zaten son bir kaç aydır Danielle'ı birkaç defa gördü. Ve gelecek yıl da turları olacak bu daha da zorlaşacaktı.
Not: Bu haber bir söylentidir. Onay beklenmekte.

37 yorum:

  1. İyi olmuş YAşasın çoooooooooooooooooook mutlu oldum :)Artık bir şansım var :)

    YanıtlaSil
  2. Biraz uzun olucak birazcık aam okuyun!!!
    Bakın Daniell Liama böbreğini vericek kadar sevdi gerçekten ne Eleanor ve Perrie hiçbiri melek değil amk anlayın Daniell o gerçek onların aşkı gerçekti X-Factorden beri sürekli onlara destek oluyordu onları çok seviyordu hatta Liamın parası için çıktını sanmamanız için Hayranlarla fotoğraf çekilmedi ve gelmiş bir Directioner diyorki iyiki ayrılmışlar Perrie gerçek melek felan pardon ama Daniell en iyisiydi şimdi şunu söylemek istiyorum Danielli çok arıicaksınız ve eğer Liam Eleanor veya Perrie gibi biriyle çıkarsa afedersin admin ama ağzınıca çok pis sıçarım amk sizin gibi yapıcam 1D kimle çıkarsa ondan nefret edicem ama şunu unutmayın onlarında sevmeye aşık olmaya hakkı var bnden bu kadar!!!!

    YanıtlaSil
  3. sevindim açıkçası ama liam üzülmüştür

    YanıtlaSil
  4. Ohaa. Öok üzüldüm ki beeen :( Çok yakışıyolardıı

    YanıtlaSil
  5. hayırr yaa ben dani ile liam ı çok seviyorum lütfen barışsınlar çok üzüldüm ağlıcam şimdi resmen yaa

    YanıtlaSil
  6. Cidden üzüldüm, içim cız etti desem yeridir gözlerim nemlendi resmen.. İkisini de tanımam ama çok üzücü, sevdiğin halde mesafeler için ayrılmak..

    YanıtlaSil
  7. abi siktirin gidin malın biri şansım var yazmış gülmekten geberdim gidiyorum kızım gerizekalı mısın ya ? Sonuçta birbirini seven iki kişi ayrılıyo burda kimse sevinmemeli Liam ünlü olabilir ama sonuçta onun da bi kalbi var ve o da üzülüyo. Kim üzülmez lan ? Böyle şeylerde destek olup üzülceğinize, üzüntüsünü paylaşcağınıza seviniyosunuz sonra da Directioner'ım diye geziniyosunuz. Bence sadece bencilsiniz.

    YanıtlaSil
  8. danielle nin liam a böbreğini vermek istediği yalan habermiş daniyi sevsinler diye uyduruk bi haber

    YanıtlaSil
  9. en sinir oldugum şey...sırf takıntılı fanlar yüznden insanların ayrılması yha amk size ne liam gelicek sizinle çokacak hay allam yha ben bir DİRECTONERİM benimde 1D yle tanışma umudum var lütfen empati kuralım daninin yerinize kendinizi koyun..

    YanıtlaSil
  10. Yaa inanmıyorum burada sevincini paylaşıyorlar resmen.. Komiksiniz ya küçük düşürüyorsunuz millete kendinizi. Ben site de bir okuyucu olarak hiç tanımadığım iki çift için burada canım sıkıldı şu pc başında ki ergenlere bak sanki şu yakışıklı oğlan sizin için ayrıldı. haha. @Nurdane Alev'in düşüncelerini okuduğumda sevgilisine böbreğini bile vermiş kız, nasıl üzülüyorlardır şimdi yazık yazık..

    YanıtlaSil
  11. Sevindim diyenler kendilerini düşünüyo amk.Danielle Liam'ı harbi seviyodu.Olley diyenler Liam'ın nasıl üzüldüğünü bir düşünün 2 yıldır bağlı olduğu kadından kopmak kolay değil.Şansım var diyen arkadaş 90 60 90 hatunlar varken senimi seçicek amk diyorum başka bişey demiyorum arkadaş biraz empati kurun.2 haftalığına çıktığınız sevgilinizden ayrılınca kıçınızı yırtarsınız burda gelmiş oh oh diyosunuz.

    YanıtlaSil
  12. hayır ya çok uzuldum bazıları ohh iyi olmuş diyor ALLAHIM boyle insanlara akıl fikir verr ayyy çk uzuldum inşallah ayrılmazlar yalan haberdir iki meleğim benim ohhh doymadınmı motherfuck :(

    YanıtlaSil
  13. İyi olmuşş oh canıma değsin.

    YanıtlaSil
  14. Ayrılmadılar :) Gidin bi danielle in instagram hesabına bakın ! herşeyi açıklamış kız

    YanıtlaSil
  15. Olamaaaaz Siz çok yakışıyodunuuuz =( Ve iyi olmuş diyenlere sesleniyorum kapayın çenenizi onlar birbirlerini çok seviyolardı ve birbirlerini hakediyolardı =( !!

    YanıtlaSil
  16. su twiterden hakaret yazanlara cok gicik oluyorum keske ayrilmasaydilar coook iyi kizdi

    YanıtlaSil
  17. Hayıırrrrrrr! yani onlar çok yakışıyolar öff yaaa

    YanıtlaSil
  18. the hits radiosuna göre hala birliktelerrrrr :)

    YanıtlaSil
  19. yaa şu ölüm tehditlerini anlmıyorum bnde liam payne aşığım ama onun mutsuzluğu bnm mutsuzluğum çocuk bizlerle birlikte olmak için sevgililerinden ayrılıo directionerler ölüm tehditi yağdırıyor unutmayın biz directioneriz biz hepsinden farklıyız harry liam louis zayn niall hepsinin mutluluğu bizim mutluluğumuz hepsinin mutsuzluğu bizim mutsuzluğumuz

    YanıtlaSil
  20. Niye lan? :( ne kadar kıskançlık krizlerinede girsem yinede yakışıyolardı :(

    YanıtlaSil
  21. yav neyin kafasını yaşıonuz demmekki siz bir directioner deıilsıniz ki liam üzüntüsünü kabul edionuz yazık valla yazık bide dşrectioner diye geçionuz salak lar ALLAHIM inş tekrar barışırla ve mutlu olular jelena gibi

    YanıtlaSil
  22. Bir cok site ayrildiklarini soyluyor ama onlar biseu soylemeden bilemeyiz acikcasi ben kendileri bisey demeden inanmiyorum inanmak istemiyorum zaten :(

    YanıtlaSil
  23. danielle bşaka bir hesabından ayrılmadıklarını söyledi ve fotoğraflarını koydu yani ayrılmaca falan yok hala birliktelewr :)

    YanıtlaSil
  24. Hiç biriniz gerçek DİRECTİONER değilsiniz siz sevinirken Liam ne durumda acaba dıye bir düşünün siz göbek atarken emin olun Liam da atıyordur bu arada en azından bir şansım olur diyen kız LİAM SANA BAKMAZ GÜZEL OLSAN BİLE İÇİN KÖTÜ

    YanıtlaSil
  25. one direction hayranları onlara hayransınız ama neden ölüm tehdidi yazarsınız?

    YanıtlaSil
  26. illk başta sevindim ama sonra içim burkuldu:( yazık çocuk kim bilir ne kadar üzüntülüdür şimdi:( amaaa ayrılmamışlaaaaaaar ve bendde mutlu oldum ayrıca hiç birinin kız arkadaşına da kıskançlık kırizim yookkk:) ve şu anda sevindiğim ana şöyle diyorum: mal sen böle bişi yaşasaydın üzülmez miydin gerizekalı bi filmleri düşün diyorum

    YanıtlaSil
  27. Amk götleri sizi siz 1D ile karşılabilirsiniz ama onlarla asla çıkmicaksınız amk anlayın bunu götünüzden anlamayın lan Liam üzülüyor bizim sıçmıktan boktan Directioner çok mutlu oluyorlar bi siktirin gidin amk özür admin bu arada sizi çok seviyorum =)

    YanıtlaSil
  28. hiç kimsenin bir şansı yok benim var kızlar :(

    YanıtlaSil
  29. Tüh yha yakışıyolardı :(

    YanıtlaSil
  30. abi demişsiniz ki danille böbregini vermek istemiş tabi ister yani liam ona hadi ver demicegine göre sizce gerçektende verirmiydi saçmalamayın sadece göz boyamak için danielle nin oynadığı reklamları görmediniz mi youtube ye girin danielle peazer advertising yazın bakalım onları bi izleyin kız ayıp ayıp reklamlarda oynamış gerçekten liamı sevse öyle şeylerde oynarmıydı haa soruyorum size ???!!!!!

    YanıtlaSil
  31. valla sevineyim mi üzüleyiimi bilemedim şimdi daniyi kıskanıodum ama liamı mutlu görünce mutlu oluodum ..koskoca 2 yıl pehhh ayrılmasalrdı ii olurdu..

    YanıtlaSil
  32. evt bence de ayrılmaları pek iyi olmadı çünkü danille LİAM'I çok seviyodu yani elenor ve perrie gibi değildi inşallah liam louis ve zayn gibi mal bir kıza aşık olmazz inşallahhh

    YanıtlaSil
  33. evet bencede iyi olmadı hem düşünsenize liam denille birbirlerini düşünüyo ve şakıyı bırakıyo allah korusun ama inşallah barışırlar barıştı gibi habarler duyuyorum ama .LİAM ,ZAYN,LUİS NİAL ,HARRY AY LOVE YOV DİRECTİONE LER KARDEŞTİR HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYIN.

    YanıtlaSil
  34. abi biz sadece hayranız onların binlerce hesabı var mk sanki gelip size çıkma teklifi edicekler biz hep hayallerde bekliycez ve de o kadar çok hayranları var ki güzel ve çirkin bize sıra geliceği belli bile değil yani ayrılmışlar diye neden seviniyosunuz abi siz sevgilinizden ayrılınca depresyona giriyosunuz ya var mı böle bişi ?

    YanıtlaSil
  35. yubbiiiee babacık üzülme böylesi daha ii dani çirkindi zaten.... üzülmeye değmezzz oo!!!!!!!!
    :):):):)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)