11 Eyl 2012

Leighton Meester ''Blair Rolünden Çıkmam Uzun Olacak''

'Gossip Girl' dizisinin başrol oyuncularından Leighton Meester, Büyük Britanya'nın en çok satan dergilerinden Cosmopolitan'ın Ekim ayı sayısının kapağında yer alıyor. 26 yaşındaki oyuncu kapaktaki siyah elbisesiyle nefesleri kesti. Ayrıca dergiyle güzellik & moda üzerine bir röportaj yaptı.
Doğal cildini sevmesi hakkında;
Bazı şeyleri değiştirerek görünümünü değiştirebilirsin fakat şu an da cildimi çok seviyorum bunu söylemekde hoşuma gidiyor. Sivilceleri durdurur durdurmaz yaşlanmaya başlarsınız, bunun neresine üzülüyorsunuz ?
Tarzının Blair Waldorf'un tam tersi olması hakkında;
Blair'i hiç aynı çanta, ceket ya da ayakkabıyla görmedim. Öyle görünenler var mı onu da bilmiyorum.  Ben gençken iki tane kot pantolonum vardı. Kendime Prada bir çantayla asla güvenemem. Tarzımı spora giderken bile değiştirmedim. Yani kot pantolonla gidiyorum ve onun altına pamuktan bir kısa eşofman giyiyorum.
Gossip Girl'ün bitmesi hakkında;
Büyük bir etkiyle bitireceğiz ve devam etmeyede hazırım. Bu benim için bir tür sorun olacak, biraz. Karakterden çıkmam uzun sürecek. Büyük ayrıcalıklı kız rollerini bir süre erteleyeceğim. Ama Gossip Girl'ü hiç unutmayacağım.

3 yorum:

  1. aşkım ya çk seviyorm seni de gossip girl ü de nie bitiyo neyse başka projelerde de görmk istiorm

    YanıtlaSil
  2. aa gossip girl bitiyor mu buna üzülürüm işte ama leightonı farklı rollerde görmekte gayet keyifli olacak

    YanıtlaSil
  3. Gg Bitmesssssinnn :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)