14 Eyl 2012

Lady Gaga: ''Parfümün Seksi Görünmesini İstedim''

Lady Gaga dün ilk parfümü 'Fame' için New York'daydı. Parfümünün tanıtım partisine katılan 26 yaşındaki, parfümünün görünüşü hakkında Access Hollywood'a röportaj verdi. Mother-Monster röportajında parfümünün seksi görünmesinden hoşlandığı söyledi.

Parfümün çok seksi ve biraz da sürtükçe görünmesini istedim. Kullanan kişi bir sürtük gibi hissetmeliydi. Çok güzel bir striptizcinin tehlikesi gibi olmasını istedim. Hem seksi hem de tehlikeli olmalıydı. Bu parfüm kadınlar için ve bir kadının yatakta sürmesi için oluşturuldu.

5 yorum:

  1. Kadından bi kere daha iğrendim :(

    YanıtlaSil
  2. Ben de..
    Yaptığı şeyler hoşuma gitmiyor ama yineden kendi kararı sayg duymak gerekir.Ama yinede parfümün görünüşünü merak ettim.Teşekkürler ESNO.ÇOK İYİ BİR 'BLOG'SUNUZ.

    YanıtlaSil
  3. neden iğreniyorsunuz ki? cinsellik utanılacak bir şey zaten kadın parfümü ergen yaş grubu için hazırlamamış kız değil 'kadın' parfümü. bir kadının seksi hissetmesi ise en doğal hakkı kocasını veya sevgilisini mutlu etmek için kullanabilir

    YanıtlaSil
  4. Iyk bu kadın çok özgür ama iğrendim gerçekten

    YanıtlaSil
  5. Lady Gagadan da bu beklenirdi zaten. Ama bende şimdi parfümün görünüşünü merak ettim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)